Little Ballerina

Yep, al weer een kaartje, ik ben mn computer aan het opruimen, lol! Dit is ook een kaartje wat ik een tijdje gelden (begin december) al maakte. Deze heb ik gemaakt voor mijn aanstaande schoonzusje Ullis, die zelf danseres is. Het perfecte plaatje dus, vond ik.


Dit was zelfs mijn allereerste serieuze poging om met distress refills te kleuren. Ik heb al wel eens distress inkt geprobeerd, maar op een of andere manier is dat gewoon niet mijn ding. Met refills vind ik gemakkelijker, terwijl het in principe dezelfde inkt is, weird eigenlijk! 


Het gebruikte papier is van een Tilda pad, de Autumn Lilic-lijn. De tag heb ik met de hand gesneden, de rand is met een borderrandje van Whiff of Joy gemaakt. Alle randjes zijn geinkt met Mushroom inkt van Adirondack.


.

Reacties

nicolet zei…
Dat ziet er echt prachtig uit Krista! De distress gaat je goed af! Succes verder met het opruimen. Misschien kom je nog wel meer leuke kaartjes tegen.
Groetjes Nicolet
Kaatje zei…
hartstikke leuk en schattig kaartje!

groetjes,
Annika
roelie zei…
mooi en lief kaartje

prachtige dat paars en een mooi danseresje

gr roelie S
Terry zei…
He mutsie dat je dit schatje kon vergeten zeg hiihih het is echt een plaatje en helemaal mijn kleur hoor wat zal je a.s. schoonzusje hem mooi vinden zeg wowww.....xxxx