Magnolia Winterkit!


Afgelopen week kreeg ik een paar nieuwe spulletjes van magnolia binnen, en daar MOEST ik vandaag natuurlijk mee spelen ;) Echt heel vervelend, om zo je zondag te moeten spenderen, haha ;) 

Ik had bij SirStampalot een paar Magnolia stansen besteld, die had ik al heel lang op mn verlanglijst staan en ik vond dat het er maar eens van moest komen ;) Ik heb ze bij Sit Stampalot besteld omdat dat toch nog wel een paar eurootjes scheelde. Vrijdags besteld, en 's woensdags waren ze al aan de deur geweest, heel netjes! Helaas (maar aan de andere kant wel fijn) was het een pakje waar voor getekend moest worden, dus ik moest tot vrijdag wachten voordat ik hem op kon halen. Maar ach, door de weeks maak ik toch bijna nooit kaarten, dus geen ramp ;) Ik had o.a. de Heart Tag besteld, die ik dus ook op deze kaart gebruikt heb. 


De gestansde bloemetjes zijn ook van Magnolia, maar deze stans heb ik zelf niet, ik kreeg ze van een clubvriendin. Ik vind ze best wel groot, helemaal als je bedenkt dat ik een kaart van 15*15 gemaakt heb... Dan vind ik ze nog steeds behoorlijk fors! Wel mooi, maar ik denk niet dat ik deze stansen zelf ga kopen.


Verder kreeg ik afgelopen week de winterkit van Magnolia, en daar komt dit afdrukje ook uit. Ik vind het een geweldige kit, mooie Valentijnstempels die je ook voor gewone kaarten kunt gebruiken. Ik heb het afdrukje deze keer ingekleurd met de Copics, eigenlijk blijft dat toch mn favoriete techniek hoor! Ik heb geprobeerd wat meer nog met schaduwen te werken, met name in het gezichtje, haar armen en haar benen, en ik ben best tevreden met het resultaat!
Het papier wat ik voor deze kaart gebruikt heb ik Bird Song van First Edition Papers.

Bedankt voor het kijken!

Liefs, Krista

Reacties

Christina zei…
Dat ziet er schitterend uit Krista! Heel mooi weer!
Groeten Kristel
Unknown zei…
ohhhhhhhhhhh wat is ze leuk Krista en je kaaart is zo mooi ik heb mijn kaart ook al op mijn blog mijn handen jeukten hahahahahha

Liefs Nellie
Diana zei…
Prachtig Krista, mooie spulletjes van Magnolia hoor! Kun je weer even vooruit (een weekje of twee ;))

Liefs Diana.
Riet zei…
Wat een schitterende kaart Krista.

Liefs Riet.
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige roze kaart geworden!!! wat een lieve tilda ook.

groetjes femke
roelie zei…
super mooi deze kaart krista

ja de bloem en hart zijn wel wat groot maar bij deze kaart toch wel heel mooi

ook de nieuwe kit van magnolia erg gaaf weer

gr roelie S
Sylvia zei…
HOi Krista,

Wat een prachtig kaartje en leuk met het hartje!

Hugs
SYlvia
Hoi lieve Krista,

wat een ontzettende leuke kaartjes heb je weer gemaakt!!!
Ik wil je nog even vragen langs het afdrukje daar heb je krulletjes gemaakt. Hoe heb je dat gedaan Krista?
Tot de volgende keer wer hoor en het allerbeste met jullie! xxxxx

Veel liefs van Truuske