maandag 28 november 2011

Mouse Ornament

Een van mijn meest favoriete kerststempeltjes van dit jaar is toch wel Mouse Ornament van Penny Black, ik maak niet vaak meerdere kaarten met 1 stempel zo snel achter elkaar, maar ik heb met deze al 3 of 4 kerstkaarten gemaakt, een record voor mij!


Zoooooo liefffffffffffffff!!

Hieronder 1 van de kaartjes die ik er mee gemaakt heb:


Dit kaartje is gemaakt met papier van Dovecraft, Let is Snow, mijn favoriete papier van dit jaar. Zo mooi met zn lichte kleuren, love it! De randjes zijn allemaal bewerkt met Mushroom van Adirondack.
De stempel is ingekleurd met prismacolor pencils. Om het afdrukje heen heb ik stickles aangebracht voor nog een beetje extra blingbling, net als op de sneeuwster waar het muisje aan hangt. Op het afdrukje heb ik met een parelpen en een tandenstokertje kleine swirls aangebracht, vind ik zo leuk lijken! 
De tekststempel is van Cuddly Buddly, de geponsde sneeuwsterren heb ik gekregen.

Liefs, Krista

3 opmerkingen:

Christina zei

Dat is een prachtige kaart geworden Krista!
Groeten Kristel

www.boshobbyshop.nl zei

Prachtig! Het is inderdaad wel een hele schattige stempel!

Groetjes,
Anouk

Riet zei

Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.