zaterdag 26 november 2011

Clubdag Scrap een Stempel


Een tijdje geleden ben ik samen met Diana naar de clubdag van Scrap en Stempel geweest. Echt mega-gezellig! Uiteraard hebben we, naast het nodige geklets, ook een leuk projektje gemaakt. De spulletjes kregen wel allemaal aangeleverd, het was echt supergoed geregeld allemaal!! We hebben onderstaande kaart gemaakt, goed voor toch een paar uurtjes flink werk, maar erg leuk om te maken!
De voorkant, het papier is van Authentic, de Tilda is van Magnolia kerst 2011. De tag is gemaakt met een Martha Stewart pons, de swirls zijn van Tim Holtz (ge-embost met clear embossingpoeder), de tekststempel is van Lili of the Valley. De mooie sneeuwster kreeg ik van Diana, alle andere embellishments kregen we op de clubdag er bij. De randen van het papier zijn allemaal gesponsd met Mushroom van Adirondac.Ook de binnenkant van de kaart is bewerkt, ook hier is weer een Magnolia stempel gebruikt. Ik heb alles overigens ingekleurd met mn prismacolor potloden. Het randje van deze tag is gemaakt met een pons van EK Success.Nog een binnenkant, de rechterkant. Opnieuw een Magnolia stempel (deze afdrukjes kregen we er bij). De rand van deze tag is gemaakt met de Nostalgie embossing die van Whiff of Joy. De swirls zijn gemaakt met een stempel van Inkadinkado.


En tenslotte de achterkant, hier heb ik nog een lintje aangebracht welke ik eerst met Adirondack inkt wat gekleurd heb, hij was erg wit ;) Deze tekststempel is wederom van Whiff of Joy.

De prachtige kaart die Diana gemaakt heeft kun je hier (klik) vinden!

Groetjes Krista

9 opmerkingen:

CraftyC zei

This is gorgeous Krista. Love the snowflake and beautiful papers
Clairexx

Liefs Ineke zei

Wat ontzettend mooi gemaakt Krista. Groetjes van Ineke

nicolet zei

Ja, deze is echt prachtig geworden!!
Groetjes Nicolet

roelie zei

super mooi projectje krista

heel lekker winters en mooi scrap papier er voor gebruikt

gr roelie S

Tineke van der Linden zei

Een superleuke creatie!
Groetjes Tineke

Unknown zei

Wat heb je dit weer super mooi gemaakt prachtig meis

Liefs Nellie

Margreet zei

Wat een prachtig kaart.
Was ook een reuze gezellige dag.
Groetjes Margreet

Christina zei

Hij is super geworden Krista!!
Groeten Kristel

Riet zei

Wowww Krista,Wat is dit een schitterende kaart.

Liefs Riet.