zaterdag 22 oktober 2011

Xmouse Ornament!Dit kaartje heb ik gemaakt met een stempeltje van Penny Black, XMouse Ornament. Het gebruikte papier os Old Fashioned Christmas van Marianne Design. Op de achtergrond heb ik een doily van Cheery Lynn gebruikt, en als randje heb ik nog een mal van Crealies gebruikt. Een mooie mal, maar een beetje lastig, omdat hij het papier omkruld, zodat het bijna altijd scheef plakt.


Deze keer is het afdrukje met Prismacolor pencils ingekleurd. De tekststempel is van Cuddly Buddly.


Bedankt voor het kijken weer! 9 opmerkingen:

Unknown zei

wat een lief kaartje Krista erg mooiiiii gedaan

Liefs Nellie

Lia zei

heel lieve kaartjes heb je gemaakt
liefs Lia

chantal en sygrid zei

schitterend kaart krista
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

Diana zei

Lieffffff!

Prachtig gedaan zussie!
ik ben benieuwd wat je nog meer op voorraad hebt liggen.

Groetjes Diana

Riet zei

Wat een prachtig kaartje Krista.

Liefs Riet.

roelie zei

mooi lief kaartje krista

gr roelie S

femke zei

heey krista,

het zijn 2 superschattige kerstkaartjes geworden!!! wat een lieve muis is dit zeg.

groetjes femke

Katinka zei

Leuke kaarten Krista!

Groetjes
Katinka

Levine zei

Krista, ik zie op mijn weblog onderaan ieder bericht bij "Links naar dit bericht" diverse links naar jouw weblog staan. Iets gaat er dus fout, want ik zie niet dat jij in je berichten naar mij linkt. Wil je dit nakijken, er staan waarschijnlijk ergens een vinkje verkeerd. Bedankt!