Wee and Reindeer


Dit afdrukje had ik echt al heel lang liggen, ik heb hem vorig jaar al eens gekregen. Ondanks dat het zo'n schatje is, heb ik hem nog nooit gebruikt. Ik kwam hem vrijdag weer tegen en heb hem eindelijk maar eens gebruikt.


Het afdrukje is van Whiff of Joy, en heet Wee and Reindeer, het is een van de Gnome-stempels. Ik zit er toch  sterk aan te denken hem te kopen, hij is zo cute!! Het afdrukje is ingekleurd met de copic markers. 


Het merk papier is onbekend, ik heb nog een vreselijke grote stapel kerstpapier van vorig jaar, dus maar besloten dit jaar geen extra kerstpapier meer te kopen, eerst dit maar eens opmaken ;) Ook het lint had ik nog liggen. De bloemetjes zijn met stans nr. CF05 van Crealies en de retropons gemaakt, de kleine retro-bloemetjes heb ik nog verder bewerkt met crackle accents. De blaadjes zijn ook met een crealies stans gemaakt.

Bedankt voor het kijken weer!

Groetjes Krista

Reacties

Diana zei…
Wat een beauty! Heel mooi gedaan!
Groetjes Diana
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
regina zei…
wat een schitterend kaartje!

een mooi afdrukje en mooi gekleurd!

gr regina
schitterende kaart krista
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid
Unknown zei…
wat een prachtkaartje en die stempel is ook heel leuk
Liefs Nellie
femke zei…
heey krista,

het is een weer een hele mooie kerstkaart geworden!!!

groetjes femke
roelie zei…
het is zeker een schatje krista

heel mooi kaartje van gemaakt

gr roelie S