donderdag 8 september 2011

Tilda on ornament


Dit afdrukje had ik al een hele tijd liggen, gekleurd en al. Ik wilde hem eerst voor een ander kaartje gebruiken, maar die vond ik achteraf niet mooi, dus het afdrukje bleef liggen. Gelukkig had ik nog een heleboel van het bijpassende papier, dus een ander kaartje was zo gemaakt. 


Het afdrukje is weer ingekleurd met de copics. Voor de groene kleur had ik eigenlijk geen schaduwkleur, dus die heb ik een beetje gemengd met lichtgrijs, dat wil dus ook best wel. Ik had het natuurlijk ook met potloden kunnen doen, maar zo ver had ik nog niet nagedacht ;)


Het papier is van Marianne Design, Vintage Christmas, volgens mij een setje van vorig jaar. De tekststempel is van Lili of the Valley.5 opmerkingen:

Diana zei

Wat een schatje weer, prachtig kaartje geworden!

Groetjes Diana.

Unknown zei

Wat een prachtige kaart Krista een snoeppie

Liefs Nellie

chantal en sygrid zei

schitterende kaatr krista
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje.
Groetjes Margreet

roelie zei

Ik vind het weer een super mooi kaartje

dit scrap papier heb ik ook nog liggen

gr roelie S