Ski Jump!


Ja, al weer een kaartje van mij, ik heb me voorgenomen deze week iedere dag eentje te plaatsen, anders kom ik nooit door de foto's heen, lol!
Dit kaartje is weer gemaakt met een stempeltje van Lili of the Valley, weer een van de nieuwe kerststempels. Dit schatje heet Ski Jump, is hij niet super! Met dat hondje er naast met een truitje aan, ik vind hem geweldig!!


het afdrukje is weer met een lichte kleur bruin gestempeld, deze keer heb ik Mushroom van Arondidack gebruikt. Deze is een beetje grijsbruin, en dat vond ik mooi bij het papier passen.
Het afdrukje is weer ingekleurd met de copics. Adirondack inkt gaat overigens ook prima samen met (Prismacolor) potloden en geurloze terpentine! Eigenlijk een perfecte inkt dus! De sneeuw is weer gemaakt met Aleen's Glitter Snow in combinatie met Action nepsneeuw.


Het papier is van het prachtige Let it Snow Paper Pack van Dovecraft, een collectie van vorig jaar, maar nog altijd prachtig! De randjes zijn allemaal bewerkt met Arondidack Mushroom, de tekst (ook van Lili of the Valley) is gestempeld met Espresso van Arondidack.

Bedankt voor het kijken weer!


Reacties

celia zei…
Schitterend!!!
schitterend kaartje krista
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid
Unknown zei…
ohhhhhhh wat een snoeppie en die stempel super leuk meis en mooie kleuren heb je gebruikt

Liefs Nellie
sweetgil zei…
Wauwww wat een schitterend kaartje Krista!
Groetjes
Mireille
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje.
Leuk die blauwe tinten
Groetjes Margreet
SCRAP TALK zei…
Ooooooooohhh! Wat prachtig Krista!
Ik heb dit papier ook nog liggen...
Maar zo mooi als jouw kaart wordt de mijne niet ;-))
Fijne dag!
xxx
C.arine.
femke zei…
heey krista,

prachtige kerstkaartjes heb je weer gemaakt de afgelopen tijd.

groetjes femke