Kadodoosje


Afgelopen zondag was mijn mams jarig, en dus "moest" er iets zelfgemaakts komen, vond ik ;) Altijd leuk toch! Ik heb deze keer een kado-doosje in een bak-thema gemaakt, met daarin een heel leuk kado!Het doosje is gemaakt uit precies 1 scrapvel van 30*30 centimeter, het deksel is uit een ander vel papier gehaald. Uit alle 4 de kanten heb ik 10 cm. afgemeten, gerilt, en plakstroken gesneden, en dan vouw en plak je hem kinderlijk eenvoudig in elkaar. Het doosje is beplakt met Magnolia-papier, beide stempels zijn ook van Magnolia.


Met het deksel wilde ik iets bijzonders doen door middel van een mooie Cheery Lynn mal. deze is op het deksel geplakt, maar eerst heb ik onder het uitgestanste stuk papier nog een mat gemaakt van donkerbruin papier, welke ik iets breder dan de mal handmatig uitgesneden heb. Op de foto zie je dat jammer genoeg niet zo goed weer. 


Het hartje is ook met een Cheery Lynn-mal gemaakt, en de bloemetjes komen allemaal van Wild Orchid Crafts. Het metalen hartje kreeg ik van Diana.


De tag is ook handgesneden, hij is gebaseerd op een van de mooie tags van Magnolia. Die vind ik zelf nogal prijzig, daarom heb ik een voorbeeldplaatje van een tag uitgeprint, uitgeknipt, en overgetrokken. Hij is wel kleiner dan de originele tag, en de gaatjes van de originele tag ontbreken, maar ik vind hem heel geslaagd zo! Het merk van de tekststempel moet ik opzoeken, ik kan de stempel alleen niet meer terug vinden... 


Het schattige Magnolia-afdrukje is ingekleurd met copics, en daarna uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.


Dan de inhoud van het doosje! Ik had een tijdje geleden zo'n leuk idee gezien, een cake in een weckpot. Alle ingrediënten zitten los in de weckpot (behalve de natte ingrediënten natuurlijk), een briefje met het recept er bij, en klaar. Dat kan ik ook dacht ik ;) 
Ik heb daarom het recept voor Chocoladescheetjes in een mooi lettertype op een paar velletjes scrapbookpapier geprint, en samen met alle ingrediënten in het doosje gestopt, zodat mijn mams ze zelf ook eens kan maken. Maar ook de Chocoladescheetjes zelf heb ik nog eens gebakken, en er bij gedaan.

 Recept

 Ingrediënten

 En de koekjes er bij :D

Dit paste nog maar net, en het deksel wilde niet meer dicht, daarom heb ik er als laatste nog maar een mooie strik om gemaakt ;)


Bedankt voor het kijken weer!

Liefs Krista

Reacties

Elise zei…
Wat heb je dat prachtig gemaakt! Erg origineel idee voor een verjaardag. Je hebt me op een idee gebracht...deze ga ik onthouden....
Groetjes Elise
Wat een leuk idee. Het recept klinkt heerlijk.
Groetjes Miranda
wouw schitterend doosje krista
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid
sweetgil zei…
Wat een leuk en origineel idee, zal je mams vast blij mee zijn!
Groetjes
Mireille
Diana zei…
Je hebt jezelf weer overtroffen zussie! Prachtig, 'live' nog mooier!

Liefs Diana
Diana zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Wil zei…
leuk zeg en mooie blog heb je ook wilden volger worden maar zie weer keer de volgers niet maar zodra die weer zicht baar is word ik zeker je volger
groetjes wil
roelie zei…
prachtig hoor krista

ik ga je toevoegen op mijn iegen blog en blijf je volgen

groetjes roelie S
Riet zei…
Wat een schitterend doosje is dit zeg.

Liefs Riet.