zondag 4 september 2011

Decorating the Tree


Eindelijk weer eens een kaartje van mij, ik had een slechte kaartenweek. Vanaf zondag al had ik helemaal geen kaartenzin, ik bleef maar achter het verslavende spelletje Cityville (facebook) plakken, foei! Maar vanmorgen (na uitgebreid te hebben uitgeslapen) ben ik weer begonnen en ik heb de smaak weer te pakken :D

Dit kaartje is overigens nog niet van vandaag, deze maakte ik al eerder. Het afdrukje is er een van Lili of the Valley, van de eerste serie kerststempels. Ik heb het afdrukje gestempeld met lichtbruin (Hazelnut van Arondidack), wat ik zelf een erg leuk effect vind geven, je ziet namelijk bijna geen lijntjes.


Het afdrukje is ingekleurd met de copics, ik heb er best lang mee bezig geweest, normaal maak ik eigenlijk bijna nooit een hele duidelijke schaduw achter een plaatje (ik gebruik meestal alleen wat blauwe chalks) maar deze keer ben ik helemaal los gegaan, lol!
In de kerstboom zitten ook nog wat stickles verwerkt (op de kerstballen) en de sterren zijn bewerkt met AtYou Spica pennen. Op de kerstmuts zit witte flowersoft.


De tekst is ook van Lili of the Valley, het papier is van Dovecraft (Noel) van vorig jaar. Het groene papier heb ik overigens zelf gemaakt met Mineralish Granat embossingpoeder.

Bedankt voor het kijken weer!


6 opmerkingen:

Unknown zei

Ik vind het een snoeppie Krista
heel mooi gemaakt

Liefs Nellie

Miranda Slagboom-de Groot zei

dat is een heel lief kaartje
groetjes miranda

Diana zei

Wat een snoeppie, Krista.
Mooi effect met die schaduw, knap gedaan! (Geef je workshops? ;))

Groetjes Diana.

chantal en sygrid zei

schitterende kaart krista
erg leuk gemaakt
liefs chantal & sygrid

Margreet zei

Wat een prachtig kerstkaartje
Groetjes Margreet

sweetgil zei

Heel mooi ingekleurd hoor, ik zou er het geduld niet voor hebben!
Groetjes
Mirelle