Tilda with Daffodil


Voor het eerst sinds best een hele lange tijd heb ik weer eens een kaartje met een Magnolia-stempeltje gemaakt! Was echt lang geleden, zelfs de laatst geplaatste hier is van eind mei, volgens mij klopt dat ook wel zo'n beetje!

Voor mijn vakantie kreeg ik een paar Crealies mallen te leen van een lieve vriendin, en deze gingen (frustratie frustratie) niet goed door mn ouwe vertrouwde Zip-e-Mate :( Aangezien ik hier ook an de heart-to-heart mal van Cheery Lynn ongebruikt had liggen, en ik verwachtte dat er in de toekomst steeds meer mallen zouden komen die mn Zippie niet goed zou snijden, heb ik toch maar besloten een nieuw stans-apparaat te kopen.
Een tijdje geleden had ik al eens rondgeneusd, en toen was ik tot de conclusie gekomen dat de Big Shot de beste aankoop zou zijn. Deze zou de Cheery Lynn mallen het beste snijden, en superlicht draaien.
Nou, dat kan ik alleen maar be-amen! Hij draait zo licht, je kunt hem bij wijze van spreken met je pinkie draaien, en de Cheery Lynn mallen draait hij ook geweldig! De mal die ik hiervoor gebruikt heb, de Dutch Scallop Square, hoeft er maar 2 keer door om er perfect uit te zien! Niks geen hulpmiddelen nodig, gewoon perfect! Als ik dan soms zie hoeveel kracht er gezet moet worden bij de Cuttlebug, dan is dit echt een geweldig apparaat hoor! Mocht je ooit een nieuwe stansmachine nodig zijn, dit is echt een aanrader! Ik ben er heel blij mee! 
Natuurlijk moest ik mezelf daarom ook gelijk trakteren op een nieuwe mal, en dat is dus (onder andere...) deze geworden, ik vind hem prachtig!
De randjes van de mal zijn een beetje aangezet met Mushroom van Arondidack, een mooie grijs-bruine kleur. Deze zit ook rondom alle randjes van het scrappapier.


Het afdrukje is er dus eentje van Magnolia, dit schatje heet Tilda with Daffodil. Ik heb haar weer eens ingekleurd met de potloodjes, heerlijk, wat is dat eigenlijk lekker eenvoudig. Niks geen kleuren die gemengd moeten worden, lekker gemakkelijk!


De bloemetjes en takjes zijn dus gemaakt met een stans van Crealies die ik te leen had. Ik twijfelde al heel lang of ik deze zou kopen, maar ik heb de knoop maar doorgehakt, deze mag niet in mijn collectie ontbreken ;) De bloemetjes zijn gemaakt met de Creative Flowers 05, en de takken met de Creative Shapes 11. De bloemetjes zijn weer licht gedistressed met de Mushroom inkt, en nog even door een cuttlebug malletje gehaald voor een leuk stipje. Roosjes er bovenop, en klaar!


Bedankt voor het kijken weer!

Reacties

schitterend kaartje krista
erg mooi gemaakt.
ik heb de big shot zelf ook en ben het helemaal met je eens da het een geweldige stansmachine is.
groetjes sygrid
&
chantal
een hele mooie kaart heb je gemaakt
groetjes miranda
nicolet zei…
Prachtig kaartje Krista en heel veel plezier met je big shot!
Groetjes Nicolet
Unknown zei…
wat een bjoettie meis veel plezier met je Big shot
Wat een ontzettend leuk kaartje Krista!!!! En je bent toch over gegaan op de "Big Shot", ja daar hoor je ook hele goed berichten van! En ik las dat je de bloemetjes toch maar aangeschaft hebt hihihihi, wat leuk joh!!! Ja ze zijn ook erg mooi he?
Wat zit er voor verschil met de potloden "derwent" en "prisma" Krista?
Heel veel plezier hoor met je "Big Shot" en je bloemetjes!!!
Gigagreutjessssssss van Truus
Christina zei…
Dat is weer een schitterende kaart geworden Krista!
Groeten Kristel
Riet zei…
Wat een schitterende kaart Krista,lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.