Merry Christmas (3)


Ja, weer een kerstkaart, ik heb echt de smaak te pakken hoor :D Deze keer in een blauw-bruine kleur, ik vind dat echt zo'n mooie combinatie! Het papier is weer van Echo Park, For The Record, en ja, de stans is opnieuw met een Cheery Lynn mal gemaakt. Zien jullie een verslavingspatroon? Ik wel, lol! Ze zijn ook zo mooi!! Deze mal heet Dutch Scallop Square Frame, en ik kocht hem op Marktplaats toen ik op vakantie was in Stockholm... Ja, je eigen laptop mee op vakantie, dat is nergens goed voor, lol! Ik kwam er deze week pas achter dat dit een van de nieuwste mallen is van CL, wat een mazzeltje!
Uiteraard zijn alle randen weer aangezet met Vintage Sepia van Versafine. Het lint komt weer van Wild Orchid Crafts, de bloemen, sterren etc. komen allemaal uit mn stash en zijn al ouder, waar ze vandaan komen weet ik echt niet meer. De parelspray komt van Ebay, de tekststempel is opnieuw van Cuddly Buddly.


Ja, weer een Magnoliaatje, en weer Sitting Christmas Tilda. Het is ook zo'n lief stempeltje! Ook dit afdrukje is weer ingekleurd met de Copic Markers. Aan haar staartjes heb ik pareltjes geplakt, half uit nood geboren, ik was nl vergeten de strokjes te kleuren, en ik had geen zin om de copics weer te pakken, ja, ik ben soms erg lui van aard, lol! Maar ik vind dit ook gewoon erg leuk lijken! Haar muts heb ik weer beplakt met nepsneeuw van de Action, ik ben nog zoekende hoe ik dit het beste aan kan brengen, want ik kan er met de beste wil van de wereld niet op komen hoe ik dat vorig jaar deed... Reacties

Terry zei…
En meis hij is weer hartstikke te gek hoor mooie mall zekerss en jaaaa waar is dat nou goed voor he als je op vakantie bent hihih...maar je kaartje is superss hoor meis thanksss voor het delen.en wat is nou CL??? veel liefs terry xxx
Diana zei…
Super Krista!
Ik heb zojuist Aleene's true snow gebruikt en daar overheen sneeuw van de action gestrooid, geeft mooi vol effect, hoewel het nog niet droog is.
Alleen lijm en action sneeuw vind ik zo'n dun laagje worden. Misschien heb je er wat aan, ik hoor het wel!


Groetjes Diana.
Marijke zei…
Wat heb je weer veel mooie dingen gemaakt!!!
Deze kerstkaart is ook erg schattig!!!
Groetjes,
Marijke
ps. de stempel die ik heb gebruikt bij de randjes van de zusterkaart is van stempelglede - vintage garden
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje.
En wat een leuke mal
Groetjes Margreet
Unknown zei…
Wat een prachtkaatje meis en die mal is wel heellllllll erg mooi

Liefs Nellie
Christina zei…
Dat is een schitterende kaart Krista! En inderdaad een prachtige mal!
Groeten Kristel
schitterend kaatrje krista
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige kaart geworden!!! heel mooi zo in het bruin met blauw. mal is erg mooi.

groetjes femke