Merry Christmas (2)


Al weer een kerstkaart, ja, ik heb het aan de rol hoor, lol! Voor dit kerstkaartje heb ik papier gebruikt van Echo Park, het papier heet For The Record. Het is geen speciaal kerstpapier, maar ik vind het qua kleur goed kunnen. Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie helemaal niet tevreden over deze kaart, maar na het aanbrengen van de nodige versierselen in de vorm van bloemen, stickers en parelspray, vind ik hem toch weer heel geslaagd!
Ook op deze kaart heb ik weer een mal van Cheery Lynn gebruikt, de Border Carnivale. Deze is, net als alle papierranden, gedistressed met Vintage Sepia van Versafine. De kerstboom is gestanst met een creatable van Marianne Design, stans LR0174. Jammer eigenlijk dat deze stansen geen mooie naam hebben ;) De tekststempel is weer van Cuddly Buddly, de roosjes van Wild Orchid Crafts. Het kleine kerstboompje en de zilverkleurige parelspray komen van Ebay.


Het afdrukje is er een van Lili of the Valley, Pile of Presents. Dit schatje is ingekleurd met de copics. Het randje van de kerstmuts heb ik beplakt met nepsneeuw van de Action, waar ook wat glitters doorgestrooid zijn. Op het onderste kadootje heb ik Platinum stickles aangebracht. De swirls rondom heb ik gemaakt met behulp van Pintura en cocktailprikkers, Pintura is eigenlijk net zo iets als parelpennen nu, dus daar is dit ook prima mee te doen. Gewoon een drup op een kladpapiertje leggen, even met een cocktailprikker er door roeren zodat er wat op de punt is, en een swirl stippen. Wel moet je er op letten dat je niet te weinig aan de prikker doet, anders kun je de swirl niet afmaken. Natuurlijk zou je halverwege de swirl opnieuw kunnen beginnen, maar dan begin je weer met een dikkere stip, en dat lijkt raar, zou ik dus niet doen ;)
Reacties

Doreen zei…
This is stunning.xxx
Unknown zei…
ohhhhhhhhhhhhh meis wat een schatje ik vind hem helemaal leuk

xxxx Nellie
Schattig is deze kerstkaart!
Groetjes Tineke
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige kerstkaart geworden!!! wat een schattig beertje is dat trouwens. hmmm...ik zal binnenkort toch ook maar eens aan de kerstkaartjes beginnen.

groetjes femke
schitterende kaart krista
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid