Merry Christmas (1)


Ik moest me er even toe zetten, ik had er namelijk eigenlijk helemaal niet zo veel zin in, maar ik ben er toch maar mee gestart, de kerstkaarten! Zoor je het weet is het al weer zo ver, en dan moet het natuurlijk allemaal weer snelsnel, nee, dan kan ik beter vast beginnen!

Dit kaartje is gemaakt met papier van het Merry Little Christmas-pad van Marianne Design, prachtig papier. de randen zijn allemaal uiteraard gedistressed met donkerbruine inkt, Vintage Sepia van Versafine. De prachtige Doily is er een van Cheery Lynn Design, deze beauty heet French Pastry. Deze is zo mooi gedetailleerd, echt onvoorstelbaar! deze is gekleurd met Antique Linen Distress inkt, de randen zijn aangezet met (opnieuw) Vintage Sepia. De tekststempel is van Cuddle Buddly, het lint en de bloemen komen van Wild Orchid Crafts, en de blaadjes zijn geponsd met een takkenpons.


De stempel is van Magnolia, en heet Sitting Christmas Tilda. Ze is ingekleurd met de Copic Markers. Op haar muts heb ik wat Flowersoft in White aangebracht, om het lekker fluffy te laten lijken.Reacties

schitterende kaatr krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
nicolet zei…
Wel een heel gaaf kaartje geworden!
Groetjes Nicolet
Schattig kerstkaartje!!
Groetjes Tineke
Unknown zei…
wat is ze leukkkkkkkkkkkk het is weer een beautyyyyyyyyyyyyy

Liefs Nellie