Precious Child...


Vorige week ben ik gezellig een daggie bij Terry wezen freubelen, en we hebben o.a. dit kaartje gemaakt! Terry moest nog een DT-kaartje maken, met een woord als thema, vandaar het thema van deze kaart "Precious". 


Het plaatje komt van internet, helaas weet ik niet waar hij vandaan komt, Terry had hem namelijk al afgedrukt klaarliggen ;) Hij is wel erg mooi hè, echt een "precious" meisje!


En ook de tekst komt van internet, helaas mij ook onbekend waar het origineel vandaan komt. Ik heb het papier, net als overigens het scrappapier, bewerkt met wat groene distress inkt. De randjes zijn allemaal bewerkt met de distresser, en daarna nog eens met bruine stempelinkt.


De bloemetjes, lint en parels komen allemaal van Terry, en zijn allemaal bewerkt met stempelinkt en glimmer mist (behalve de parels natuurlijk, daar hecht niks op). De parels komen van een lintje van de Action, wat hebben ze daar soms toch prachtige spulletjes hè!Het lint komt ook uit Terry's stash, maar deze heb ik "toevallig" ook, het is een lintje wat ik afgelopen zomer bij Your Zoap kocht. de kleur past perfect bij het plaatje!


Omdat ik het zo leuk vond lijken (ik was wat aan het spelen met Photo Scape) een foto met een kleurzeef er overheen, ik vond het zo mooi bij het kaartje passen, echt vintage ;)

Terry's mooie Precious-creatie, een tag, kun je natuurlijk op haar blog vinden, het is een plaatje hoor!

Bedankt voor het kijken weer!

Reacties

nicolet zei…
Leuk gedaan Krista!
Groetjes Nicolet
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Lia zei…
schitterend kaartje krista
groetjes Lia
Unknown zei…
wat een snoeppie meis en een heel lief plaatje
Liefs Nellie
Margreet zei…
Wat een super mooi kaartje.

Groetjes Margreet
schitterende kaatr krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
Anita zei…
Krista wat een mooi kaartje is het geworden.
Jullie hebben dus lekker zitten freubelen.

Gr. Anita