vrijdag 22 juli 2011

MJ Henry


Dit kaartje maakte ik een klein poosje geleden al weer, maar ik kon hem nog niet laten zien. Hij is namelijk voor mn neefje Erik, die vandaag al weer 13 jaar wordt! Gefeliciteerd Erik! We gaan er zo naar toe, en dan neem ik de kaart natuurlijk mee, dus ik kan hem nu wel laten zien ;)


Het afdrukje is van Whiff of Joy, en is uitgebracht ter gelegenheid van de 2e sterfdag van Michael Jackson. Hij heet dan ook MJ Henry. Ik heb hem ingekleurd met copics in MJ-style, zwart colbert, wit shirt, zwarte hoed met een witte rand (dacht ik tenminste, niet gecheckt), en natuurlijk de handschoen met diamanten. Ik heb over de witte rand van de hoed ook nog wat stickles aangebracht voor de leukigheid. De achtergrond is met gele chalks ingekleurd, om de illusie van een stage-light te geven.


Om het geheel wat op te fleuren heb ik flink wat stickles gebruikt, de ge-embosde randen van het zwarte papier heb ik allemaal voorzien van een randje, en het randje rondom het afdrukje, en ook de randen van het zwarte papier. Verder heb ik alle randen gedistressed met de distressertool, daarna rood gemaakt met stempelinkt, en om het wat minder bont te maken, daarna nog eens met zwarte inkt. de tesktstempel heb ik ook een klein beetje geel ingekleurd, waarna ook deze eerst met rode, en daarna met zwarte inkt is gedistressed.


Nou maar hopen dat hij hem mooi vind!


9 opmerkingen:

De Roelies zei

geweldige kaart Krista zal je neefje blij mee zijn

femke zei

heey krista,

het is een supergaaf kaartje geworden!!! daar zal hij wel heel blij mee zijn.

groetjes femke

chantal en sygrid zei

schitterende kaart krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid

Christina zei

Dat is een schitterende kaart geworden Krista!!
Groeten Kristel

Liefs Ineke zei

wat een hardstikke leuke kaart Krista.

Groetjes van Ineke

Unknown zei

ohhhhhh wowwwwwwwwwwww wat een leuke stempellllllllll is die nog te koop meis????? wat heb je er een leuke kaart mee gemaakt helemaal top

Liefs Nellie

nicolet zei

Hey Krista, wat een onwijs gaaf kaartje!
Groetjes Nicolet

Riet zei

Wat een mooie kaart Krista.

Liefs Riet.

Kaatje zei

wat een leuke en stoere kaart!

groetjes,
Annika