Mijn tweede creatie van zondag, en weer een niet-cute kaartje;). Nou maak ik wel vaker kaartjes met vintage afdrukjes, dus dat is niet zo bijzonder ;) Voor dit kaartje heb ik wel zelf al het papier van niks gemaakt. Heel erg leuk om te doen!

Allereerst heb ik het witte papier lichtbruin gekleurd met Vintage Sepia van Versamark, en bespoten met Walnut Gold Glimmer Mist voor een mooie gouden shimmer. Daarna heb ik een swilr uitgestansd, op het papier gelegd, en opnieuw met Vintage Sepia ingekleurd, door voorzichtig met een spons te deppen.

Daarna heb ik in de hoeken met een stempel een swirl aangebracht, eerst met kleurloze embossinginkt en kleurloze embossingpoeder, daarna nogmaals met (opnieuw) Vintage Sepia en kleurloze embossinginkt.


In het midden heb ik een rand met een Martha Stewart pons gemaakt, met daar overheen een lintje wat eerst wit was. Met de Vintage Sepia heb ik deze donkerder gemaakt, omdat hij anders te veel afstak.


De bloementakken zijn met een stans van Marianne Design gemaakt. Beide zijn eerst gekleurd met inkt (Vintage Sepia en Toffee) en daarna ge-embost met doorzichtig embossingpoeder. De roosjes komen uit mn stash.


Reacties

Diana zei…
Dus...,
niet meer bang voor vieze handjes?
Mooi gedaan hoor!!

Groetjes Diana.
regina zei…
een schitterend kaartje!
gr regina
Unknown zei…
nouuuuu je hebt je best gedaan maar het resutaat mag er wezen super mooi meis

Liefs Nellie