Fly with me...


Dit kartje maakte ik vorig weekend, deze keer eens met een stempeltje van Penny Black. Ik heb deze een tijdje geleden, samen met nog een aantal PB's, bij Simon Says Stamp gekocht. Een dikke week deden ze er over om hier te komen, netjes! Dit schatje heet Fly With Me  en is ingekleurd met de Prismacolor Potloodjes. 


De ondergrond en achtergrond heb ik een beetje opgeleukt met chalks, groen voor het gras, en wolkjes voor de lucht, helaas zie je de wolken op de foto niet goed terug. De kleine swirls heb ik gemaakt met Pinta Perla wat ik al heel lang heb liggen, en ach, eigenlijk is het precies hetzelfde (nu ja, iets dunner) dan de liquid pearls die nu zo populair zijn. Blij dat ik ze nog altijd bewaard heb, ik vind het een heel leuk effect geven!
Het ronde tekststempeltje is van Aud Design, de brad is van Basic Grey.


Ook deze brad is van Basic Grey, de bloemen zijn geponsd met de retropons. Ik zie nu pas dat op de kleine bloemetjes geen pareltjes zijn geplakt, haha, dat moet ik dus nog eventjes doen!Het papier heb ik van mn zus gekregen, lekker vrolijk :D Het lint komt uit mn stash, en is al zeker 3 jaar oud (zo niet ouder, lol)


Reacties

schitterende kaart krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
Unknown zei…
wat een leukerd Krista en wat een schatje die stempel

Liefs Nellie
femke zei…
heey krista,

ik word helemaal vrolijk van dit lieve kaartje!!!

groetjes femke