zondag 10 juli 2011

Tomorrow is just a blank page...

Vrijdag moest ik even langs Art-Journey voor een velletje EZ Mount, maar ja, ik kan niet bij Art-Journey langs gaan zonder iets leuks te kopen... Ik zag een prachtige kaart staan, niet-cute, en ik dacht, dat wil ik ook kunnen. En dus liep ik een half uur later, met een vel EZ Mount, een paar stempels, en een paar inktblokjes rijker, weer naar de auto...


Dit kaartje heb ik gemaakt met de stempels die ik zo mooi vond, deze werden ook op het voorbeeldkaartje gebruikt. Hij is er ook lichtjes op gebaseerd, in ieder geval wat de plaatsing van de stempels betreft dan. De rest is mijn eigen inbreng ;)

De crémekleurige kaart heb ik eerst bespoten met perfect pearls in een mini mister, kleur Forever Violet. De grote bloemen (Hero Arts Open Flower en Solid Flower) zijn gestempeld met Versafine Toffee en Imperial Purple. Het was de bedoeling Imperial Purple te embossen met clear embossing poeder, maar de Toffee bleek ook nog niet helemaal droog, dus deze is deels mee ge-embosd. Ik vond het effect wel leuk.


de vlinder kocht ik een tijdje geleden bij www.cuteismyname.com, hij is ook gestempels met Imperial Purple. De randen zijn met paarse stickles (Pipoos) beplakt.


De steskstempel is van Magnolia, en is gestempeld met standaard zwarte StazOn. Ook dit papier heb ik even bespoten met Perfect Pearls om het gladde wat weg te halen. De swirls zijn weer met Toffee gestempels, het merk van deze stempel weet ik helaas niet...


8 opmerkingen:

Diana zei

Prachtig Krista, erg goed gelukt!

Groetjes Diana

stempels zei

Jammer dat je niet meer de merk van de stempel weet. Voor de rest ziet het er heel mooi uit!

Christina zei

Dat ziet er hel mooi uit Krista!!
Groeten Kristel

nicolet zei

Prachtige kaart Krista!
Groetjes Nicolet

Unknown zei

Eeen prachtige kaart Krista een hele sjiekeeeeeeeeeee

Liefs Nellie

Katinka zei

Oh, dit is ook erg leuk zeg! Het is je goed gelukt hoor !

Groetjes
Katinka

regina zei

hoi

een prachtig kaartje!

gr regina

chantal en sygrid zei

schitterende kaart krista
echt super
liefs chantal & sygrid