Daisy Chain


Dit kaartje heb ik ook vorig weekend al gemaakt bij het freubeldaggie bij Terry. Het tweede kaartje hebben we met een cute stempeltje gemaakt, vind ik toch nog steeds het leukst hoor! Dit is een afdrukje van Lili of the Valley, en heet Daisy Chain. Het is er eentje van de nieuwste collectie.


Het afdrukje is ingekleurd met de copic markers, de bloemetjes met Atyou Spica pennen, en de wolken met distress inkt en aan mal. Thuis heb ik over de wolken en het jurkje nog wat glimmerchalk heen gedaan voor wat extra glitters.


De vlindertjes heb ik thuis gestempeld, deze komen ook van een LOTV-stempel. Op de stempel Teddy with Flower staan namelijk 2 hele mooie vlindertjes, die ik gestempeld, gekleurd en uitgeknipt heb.


 Ik heb weer een bloem gemaakt met de Retroponsen, waarbij ik van de grootste de randen afgesneden heb met een Martha Steward pons. Bloemetje en charm komen uit mn stash.
Het onderste borderrandje is met een stans van Terry gesneden, helaas ben ik vergeten welke. Het was er een van EK Succes als ik me niet vergis, maar vraag me niet welk.


Reacties

Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista,zo lief die stempel,mooi ingekleurd.
Super papier.

Liefs Riet.
Uhooi zei…
Uhooi,,
Wow,, Deze kaart is erg mooi, mooi en lief,,,

Uhooi.blogspot.com
femke zei…
heey krista,

het is een superlief kaartje geworden!!!

groetjes femke
Diana zei…
Wat een lief kaartje zusje.
En wat een prachtig stempeltje, mooi gekleurd!

Geeltjes Diana.