Vaderdagkaartje!

Afgelopen zondag was het vaderdag, en natuurlijk moest ik daar een kaartje voor maken. Zoals inmiddels vast wel bekend, vind ik mannenkaarten best lastig, maar ik vind hem deze keer erg schattig geworden!


Ik heb maar weer eens het scrappapier The Linen Closet tevoorschijn gehaald, wat heb ik dat veel gebruikt de laaatste tijd ;) Ik blijf het mooi vinden!


Het afdrukje is een digitaaltje van Cuddly Buddly - Toby Tumble, en heet You Have Mail. Wat een lieffie hè! Het afdrukje is ingekleurd met mn potloodjes, dat vond ik het mooiste er bij passen. Met copics vind ik het erg lastig om de overgang van bijvoorbeeld het hout naar het witte papier te maken.
De rand is beinkt met Vintage Sepia van Versafine.


Bedankt voor het kijken weer!


Reacties

this card is sooooo cute! i love it!
hugs,
micky
wat een schattig kaartje
groetjes miranda
CraftyC zei…
What a beautiful card Krista, he's so cute and i love the colours
Clairexx
Unknown zei…
ohhh wat een snoeppie zeker een heel mooi vaderdag kaartje en wat een leuke digie

Liefs Nellie
Christina zei…
Ohh dat is echt een schatje geworden zeg!!
Groeten Kristel
femke zei…
heey krista,

het is een erg lief kaartje geworden!!! een leuke digi ook.

groetjes femke
Diana zei…
Het is een beauty geworden, zus! En zo lief!!

Prachtig papier, erg mooi gekleurd!

Groetjes Diana
Wauw wat is tie goed gelukt...schitterende kaart Krista!
Groetjes Tineke
Riet zei…
Wowww Krista,Wat een prachtige kaart.

Liefs Riet.
schitterende kaart krista
echt super
liefs chantal & sygrid