woensdag 29 juni 2011

Thank You


Dit kaartje maakte ik afgelopen zondag, met deze keer weer eens een stempeltje van Whiff of Joy. Het is al een ouder stempeltje, ik heb ook geen idee of hij nog te koop is. Volgens mij heet hij Melinda Schickt K├╝ssen.

 

Ik heb het afdrukje ingekleurd met de aquamarkers, ik vind de zachte kleurtjes er mooi bij passen ;) Ik vind het een heerlijk kleursysteem, gemakkelijker dan de distress inkten.


 Het papier heb ik van mn zus gekregen, dus die naam moet ik helaas schuldig blijven.Het lint is van Marianne Design, en het mooie kanten hart kocht ik bij www.cuteismyname.com. Echt een superleuk webwinkeltje met allerlei leuke hebbedingetjes!
 

Het hart was van oorsprong wit, ik heb hem ingekleurd met steenrode inkt, de randen zijn wat extra aangezet met donkerbruine inkt.Het tekststempeltje is van Lili of the Valley, en is onderdeel van een set met meerdere tekststempels die onderling verwisselbaar zijn. De tekst in het midden is namelijk een apart stempeltje, je kunt hier dus in principe alle teksten van het setje in stempelen. Ik heb hem gestempeld met Versafine Crimson Red, en daarna ge-embosd met embossingpoeder en de heattool.


 

12 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

een heel schattig kaartje
groetjes miranda

chantal en sygrid zei

schitterende kaart krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid

Diana zei

Wat een plaatje weer zus!
Ennuhhh, lekker wezen shoppen bij LOTV?

Groetjes Diana.

Unknown zei

wat een snoeppie Krista en wat mooi ingekleurd suppers

Liefs Nellie

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje.
En wat een prachtig kleuren
Groetjes Margreet

Tineke van der Linden zei

Supermooie kaart Krista!!!
Groetjes Tineke

Astrid zei

een schitterende kaart Krista !!

groetjes Astrid

CraftyC zei

Beautiful card Krista. This stamp is gorgeous!
Clairex

stempelfreaks zei

Wat een schitterend kaartje! Prachtig ingekleurd. Wat een lief stempeltje zeg.
Groetjes Astrid & Larissa

Astrid zei

Schitterend kaartje Krista, heel mooi.
Groetjes Astrid

regina zei

een prachtig kaartje!

gr regina

Monie zei

Ah , wat een lief kaartje heb je gemaakt Krista! Groetjes van Monie