The Lilac Fairy


Dit kaartje maakte ik al weer een hele tijd geleden, hij stond nog op mn oude camera. Ik had afgelopen week iedere avond een oudere kaart willen plaatsen, maar ik ben weinig thuis geweest. Mn lief was de hele week bij zn moeder, zijn woont bij mn schoonzus in huis, maar doe was deze week op vakantie. Mn schoonmoe is liever niet alleen 's nachts, dus heeft mn lief daar de hele week geslapen. Omdat ik natuurlijk niet de hele week zonder hem kon ;) ben ik daar dinsdagavond en donderdagavond, met de hondjes, ook maar naar toe gegaan :D Vandaar dat ik dus weinig thuis ben geweest. Eens kijken of ik komende week de schade in kan halen :D


Voor dit kaartje heb ik een plaatje van de Flower Fairies geprint, de Lilac Fairie. Het origineel heb ik hier onder geplaatst. Ik heb het plaatje geprint op linnenpapier, zodat het mooi een beetje ribbelig is, ik vind dat bij wat "oudere" geprinte plaatjes mooier. 

 
 

Het gebruikte papier is van Basic Grey, het Green at Heart paperpad, het randje rondom het plaatje is bewerkt met stickles. De swirls zijn gemaakt met de cricut, de blaadjes zijn geponsd met de takkenpons, en het hart-randje is gemaakt met een stans van Whiff of Joy.


Reacties

regina zei…
hoi

een schitterend kaartje!

gr regina
CraftyC zei…
Gorgeous card Krista. Love the image and beautiful colours
Clairexx
Monie zei…
Wat een mooi kaartje is dit Krista! Echt prachtig in deze kleurtjes. Groetjes van Monie
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje.
En van die mooie kleuren
Groetjes Margreet
schitterende kaart krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
Christina zei…
Dat is een schitterende kaart geworden Krista!
Groeten Kristel
Katinka zei…
Wat een prachtig kaartje Krista!

Groetjes
Katinka
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.