Friends fill your life with Smiles


Dit kaartje heb ik zowaar gisteravond gemaakt, ja, door de weeks een kaartje gemaakt! Afgelopen weekend had ik helemaal geen kaartenzin, maar de zin is weer terug :D Is het geen cutie?? Dit superschattige afdrukje is van Penny Black, en is onderdeel van een setje genaamd Eat Cake. Als ik heel eerlijk moet zijn heb ik het setje grotendeels alleen om deze stempel gekocht, er zitten nog een aantal in maar die vind ik toch minder.Maar wie weet, ik ga zo hoe dan ook eens uitproberen, en misschien vind ik ze dan wel leuk :D Het afdrukje is ingekleurd met de copics. Het koppie is een beetje donker geworden, ik kreeg hem maar niet naar mn zin, vandaar :(
De wolkenachtergrond heb ik met een gesculpt randje gemaakt, naar een tutorial die ik op Bev haar blog heb gezien. Ze heeft zelf een hele mooie template op haar blog staan die ik volgende keer ga gebruiken.
Het gras heb ik deels met copics en deels met stempelinkt gedaan, door zacht met een tamponeerkwast op het papier te tamponeren.


De mooie tekst is van Magnolia, en is gestempeld met donkerbruine StazOn. De randjes zijn gedistressed met donkerbruine inkt voor een beetje een vintage effect.


Bloemetjes komen uiteraard uit mn stash, de swirl is met de Branch Garden-stans van Marianne Design. Het schattige hartje heb ik van Diana gekregen, net als het papier overigens!


Vergeten jullie trouwens de geweldig leuke Candy bij Diana niet? Je hoeft er bijna niks voor te doen! En ook Nellie heeft een hele leuke Candy, ik zou maar gauw even kijken!

Reacties

Diana zei…
Wat een ontzettend lief afdrukje, en wat mooi ingekleurd!
Erg mooi gedaan!

Groetjes Diana.
nicolet zei…
Wat een prachtig kaartje Krista!
Lieve kleurencombi heb je gebruikt!
Groetjes Nicolet
schitterende kaart krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
Christina zei…
Dat is weer een mooie kaart geworden Krista!!
Groeten Kristel
SCRAP TALK zei…
Hoy Krista,
Een bjoety van een kaart!
En van dat afdrukje ben ik helemaal weg! Mooi!
Fijne zondag!
xxx
C.arine.
femke zei…
heey krista,

een erg lief kaartje is dit geworden!!! de kleurencombi is helemaal super.

groetjes femke