Even wat borduurkaartjes

Zo, even 4 kaartjes in 1 berichtje ;) Deze 4 zijn allemaal geborduurd, af en toe krijg ik het op de heupen (lol) en dan ga ik borduren. Als het lekker warm weer is (vandaag dus niet) os dat echt heerlijk om te doen!

Vraag me niet welke patronen ik heb gebruikt ;) Als ik het goed heb, maar dt is een beetje een gokje, zijn de eerste en de laatste van Hobbyvision, en de 2e en 3e van Chrissie, maar ik kan me ook best vergissen ;)
Het eerste en laatste plaatje zijn van Caroll Vinson, de andere 2 zijn Moreheads.


Reacties

Riet zei…
Wat een mooie kaarten Krista.

Liefs Riet.
Diana zei…
Mooie kaarten Krista, zitten heel wat uurtjes in denk ik.

Groetjes Diana.
schitterende kaarten krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
Unknown zei…
Wat een mooie kaarten Krista en zo mooi geborduurd supers

Liefs Nellie
CraftyC zei…
These are all gorgeous Krista, lovely images used
Clairexx
Terry zei…
He meis wat weer geweldig om te zien zeg je geborduurde kaartjes, echt supers en heel mooi gemaakt hoor. Veel liefs Terry xxxx
femke zei…
heey krista,

prachtige kaarten heb je weer gemaakt!!!

groetjes femke
Margreet zei…
Wat een prachtige geborduurde kaartjes
Groetjes Margreet