Enjoy the Summer!

 Dit kaartje heb ik vandaag gemaakt, naar een sketch bij de Crazy Meiden Club. Het thema voor het kaartje van "zomers", en ik vond dit het perfecte plaatje! Het is een afdrukje van Elisabeth Bell, en ze heet "Tube Wear". Deze stempel is te koop bij Belles&Whistles.

  Ik heb het afdrukje ingekleurd met de copics. Ik heb haar een extra donker kleurtje gegeven door E35 en E33 samen met de standaard E21 en E00 huidskleuren te gebruiken, zo is het net of ze een beetje gebruind is ;)


Het gebruikte papier is (weer eens) van DCWV, The Linen Closet. Zo mooi! Het lintje kreeg ik gister van mn zus, lekker vrolijk lintje!


De bloemetjes heb ik zelf gemaakt. De grote bloem heb ik eerst uitgeponsd met de grootste retropons, en daarna blaadje voor blaadje door de Doily Lace pons van Martha Stewart gehaald. Ik vind het effect geweldig mooi! Uiteraard heb ik de randjes nog even donkerder gemaakt met donkerblauwe inkt.


In de bovenhoek heb ik een hartje geplaatst die ik met een van de Doily Dies Heart to Heart mallen van Cheery Lynn gestand heb. Ook hiervan heb ik de randjes aangezet met donkerblauwe inkt.
 

Het tekststempeltje heb ik weer zelf gemaakt, de liefhebber mag hem weer meenemen!


Een berichtje als je hem gebruikt heb zou leuk zijn ;)

Reacties

Deborah zei…
Heel leuk kaartje is dat geworden hoor!!
En de tekststempel ziet er ook weer fantastisch uit!
Groetjes Deborah
schitterende kaart christa
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
stempelfreaks zei…
Wat een geweldig kaartje. Prachtige kleuren ook zeg. Je tekststempel is helemaal leuk.
Groetjes Astrid & Larissa
Kaatje zei…
een mooi kaartje met een schattige afdruk!

groetjes,
Annika
Diana zei…
Ontzettend mooi zusje!!
En de bloemen zijn echt prachtig!
'live' is de kaart nog mooier (vooral het lint komt dan mooi uit ;) )
Marijke zei…
Erg schattig dit kaartje!
Groetjes,
Marijke
Unknown zei…
wat een schatje Krista

wat mooi ingekleurd en wat een leuke tekst stempel dank je wel

Liefs Nellie
CraftyC zei…
Adorable card Krista. Love the colours and a very cute image
Clairexx
regina zei…
wat een schitterend kaartje!
een leuk afdrukje en mooi papier!

gr regina
Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Hilda zei…
Oooooo wat een gave creatieKrista.
Heeeel mooi papier en an het afdrukje. Wat is ze lekker gebruind en mooi!!!
Ik vind het lint er superrrrrr bij passen. Hihihihi ja gaaf effect het retropons en dan ms pons...

Groetjes hIlda
Margreet zei…
Wat een schitterend kaartje en wat een leuk tekststempel
Groetjes Margreet