zondag 5 juni 2011

Bunny on Wheels

 Ik heb afgelopen weekend mn camera maar eens leeggehaald, ik baalde toch wel behoorlijk van dat ik geen goeie camera meer had, en dus zei mn lief gister "nou, dan haal je toch een nieuwe". Kijk, dat moet je dus niet tegen mij zeggen, een kwartier later liepen we al in de stad, want ik had natuurlijk al lang een op het oog ;) We hebben een Fujifilm Finepix S2950 gekocht:


Zie dat er leuk uit of niet? Ik ben er echt zó blij mee, eens iets anders dan de gewone platte camera. En hij fotografeert heel fijn, echt super! Veel handiger dan mn telefoon, lol!

Maar goed, op de oude camera stonden nog de nodige foto's van kaartjes, dus die heb ik er maar even afgehaald, die zal ik de komende tijd plaatsen ;)


Dit kaartje maakte ik al weer een hele tijd geleden, ten tijde van de "baby-boom" op kantoor. Ik was deze achteraf niet nodig, maar een babykaart is altijd handig om op voorraad te hebben. 

 

 De stempel is een digi, en is van Angels Landing, en ze is ingekleurd met de copics. Papier, bloemetjes en embellishment komen allemaal uit mn voorraadje, merk papier weet ik helaas niet meer.

6 opmerkingen:

chantal en sygrid zei

schitterend kaatrje krista
erg leuk gedaan
en wat een geweldige fotocamera heb je gekocht
liefs chantal & sygrid

Diana zei

Goh, werkt dat bij jullie ook zo? Gelijk naar de stad natuurlijk! Dat laat je je geen 2 keer zeggen. Mooie camera hoor!

Groetjes Diana.

.:♥Marit Pettinga-Meijer♥:. zei

Gefeliciflapstaart met je prachtige camera!!! BOFFERT!!! hihihi...
Liefs, Marit.
..:: xXx ::..

Hetty zei

Wat een leuk kaartje en gefeliciteerd
met je mooie camera en we zien de mooie foto's die je ermee makt wel tegemoet

gr hetty

Unknown zei

van harte met je nieuwe Camere wat een mooie meis nou worden je kaartjes nog mooier en je kaartje is weer helemaal toppie

Liefs Nellie

Riet zei

Wat een prachtige kaart Krista.
En wat ben je verwend zeg,echt een geweldige camera.
Veel plezier ermee.

Liefs Riet.