zondag 29 mei 2011

Wild Thing

Het blog van Tineke is een van mijn favoriet blogs, ze maakt echt prachtige kaarten, met plaatjes die ze her en der op internet vind. Vaak plaatst ze het gebruikte plaatje ook in het blogbericht, je moet er echt eens een kijkje nemen!

Een tijdje geleden maakte ze een kaartje met dit prachtige reetje:


En natuurlijk heb ik het plaatje gelijk opgeslagen op mn computer, ik vind hem prachtig! Ik heb dit kaartje met dit prachtige plaatje gemaakt:


Niet al te veel opsmuk, dat leid alleen maar af van het plaatje, en dat zou ik dit geval zonde zijn. Een paar bloemetjes, een lintje, randje met een Martha Steward-pons, ik vind hem klaar zo. Nogmaals bedankt voor het delen van al je mooie plaatjes Tineke, ik hoop dat je mijn kaartje een beetje geslaagd vind!


7 opmerkingen:

Unknown zei

ohhhhhhhhhh dit is heel mooi meis wat een mooie combinatie supers vind ik je kaart

Liefs Nellie

Christina zei

Dat is een prachtige kaart geworden Krista!!
Groeten Kristel

Diana zei

Prachtig zus, erg mooi gedaan.
Groetjes Diana

chantal en sygrid zei

schitterende kaart christa
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid

Doreen zei

Oooh this is stunning,what a gorgeous image.xxx

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje.
Groetjes Margreet

Tineke van der Linden zei

Oohh...prachtig is jouw kaartje Krista!!
Leuk dat "mijn" plaatjes zo worden gebruikt. Graag gedaan!
Groetjes Tineke