Sugar Berries

Afgelopen week had ik een beetje last van een ziekte die vast niemand echt onbekend voorkomt... de koopziekte. Ik ben weer lekker ingeslagen deze week :D Heerlijk af en toe hoor ;) Afgelopen zondag kwam ik een set gebruikte Aquamarkers tegen voor een leuk prijsje, die kon ik niet laten liggen ;) En gister kwam ik de Cheery Lynn Doily Dies Heart to Heart tegen voor nog steeds best een flinke prijs, maar toch minder dan in de meeste winkels. Bij Krea2Day verkopen ze hem voor "slechts" 20.75. Ik vind het nog steeds best duur, maar hij is ook zo mooi! Gistermiddag om 3 uur heb ik mn bestelling geplaatst en betaald, om kwart over 4 kreeg ik een mail dat hij verstuurd was, en inderdaad, vanmiddag lag hij in de brievenbus, zo snel heb ik nog niet meegemaakt bij een hobbywinkel!

Natuurlijk moest ik mn nieuwe spulletjes gelijk uitproberen, en heb ik dit kaartje gemaakt:


Het leuke afdrukje kreeg ik als extraatje bij de aquamarkers, kon ik gelijk oefenen :D Ik heb wel eens met Distress Inkt ingekleurd, maar dat vond ik best een drama eerlijk gezegd, dus het was een beetje een gok. Nou meiden, als jij, net als ik, niet overweg kan met distress inkt, probeer dit dan eens, want het is echt vele malen gemakkelijker! 


Het enige wat je hoeft te doen is op de plekken waar je schaduw wilt hebben, een streep met de stift te zetten. Vervolgens pak je een nat kwastje (of waterpen maar die vind ik niet handig), en hiermee vervaag je de kleur, zodat je mooie schaduweffecten krijgt. Echt geweldig, zo gemakkelijk! 


Natuurlijk moesten ook de nieuwe dies gebruikt worden, ik heb 2 keer de middelste maat uitgestanst. Deze stanzen gaan overigens best zwaar, normaal gesproken haal ik alles met gemak door mn zip, deze gaan toch wel een tikkie zwaarder! Ook moet ik de dies meerdere keren door mn apparaatje halen, omdat hij niet gelijk alles pakt. Er schijnt een metalen matje te koop te zijn, om dat te voorkomen, mar volgens mij krijg ik hem daarmee helemaal niet meer door mn apparaat. Iemand ervaring daarmee?
Ik zit er stiekum aan te denken met plastic achterkantje er af te slopen, misschien gaat hij dan wat gemakkelijker. Alleen zit deze behoorlijk vast... Ik zal het eerst eens met de kleinste proberen, deze is het stevigst, dus daar kan weinig mee gebeuren.


Ik heb nog wat bloemetjes en wat parels toegevoegd, maar eerlijk gezegd ben ik nog niet helemaal tevreden. Er mist nog iets, maar ik vind het papier te druk om er nog iets bij te doen. Achteraf had ik misschien over het stippeltjespapier nog een ander scrappapiertje moeten doen, zodat daar alleen een rand van zichtbaar was, maar goed, nu te laat ;)


Reacties

Riet zei…
Wat een prachtige kaart Krista.

Liefs Riet.
Doreen zei…
This is just gorgeous.xxx
Unknown zei…
wat een pracht kaart Krista en wat is dat hart mooi he kan je niet laten ligge hihihihi


Liefs Nellie
regina zei…
hoi

een prachtig kaartje!!

een leuk afdrukje!

gr regina
nicolet zei…
Mooi kaartje!
Groetjes Nicolet
Christa zei…
ja hij is te gek krista mooi hoor groetjess christa
Christina zei…
Een prachtige kaart weer Krista!
Groeten Kristel
anita01 zei…
Hej Krista,

Ben weg van je mooi's en ook ik heb de harten al even in huis...ze gaan heerlijk maar ik heb dan ook de 1ste versie bij Doe@Ding gekocht en die gaat veel beter.

Veel succes,
Anita
schitterede kaart christa
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
Scrappingann zei…
Hallo Krista
Via via bij jou Blog terecht gekomen, je maakt prachtige creaties, ben dan ook volger geworden, al is het door "Blogger problemen" als anoniem,terwijl bij de berichte wel een foto staat.
Groetjes van Scrappingann

P.S. IK VERLOOT EEN CANDY!!!!
CraftyC zei…
Beautiful card Krista and I love the colours on this!
Clairexx