maandag 9 mei 2011

Moederdag

Gister was het moederdag, en ik kon het niet laten om toch iets te geven wat ik zelf gemaakt had. Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de doosjes maken, maar voor mn mams maak ik graag een uitzondering ;) Ik heb daarom onderstaand doosje gemaakt, en gevuld met heerlijke chocolaatjes:

 
 
 
 
 
 
 

Ja, ik weet het, beetje overdreven veel foto's ;) Het doosje is gemaakt van gebroken wit cardstock, waarvan ik eerst de randjes be-inkt heb. Daarna heb ik het doosje beplakt met Tilda papier (Lavender). Lintjes er om, bloemetjes, tekst van Magnolia, swirl van Marianne Design, en klaar. Ja, en zo klinkt hij heel simpel (ware het niet dat ik de eerste 2 weggegooid heb, ik ben gewoon niet zo handig met doosjes maken). 

Natuurlijk heb ik ook voor mijn schoonmoeder een doosje gemaakt, in dit doosje zaten 2 blokjes Dove zeep:

 

Iets minder foto's ;) maar deze is dan ook iets eenvoudiger. het papier is onbekend, de geponsde rand is met een Martha Steward-pons gedaan. Ze is nogal gek van donkerblauw, vandaar dat ik het doosje bijna helemaal in die kleur gedaan heb. Bloemetjes er op, een tekst met het Frankie-alfabet van Quickutz, en ook deze was klaar. Iets gemakkelijker dan het doosje, omdat ik de maten natuurlijk gemakkelijk kon afmeten aan de verpakking.

Liefs, Krista


8 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Wauw Krista, schitterende doosjes heb je voor de moeders gemaakt!! Leuk hè om zelf iets te maken?
Groetjes Tineke

Lia zei

schitterende doosjes heb je voor moederdag gemaakt
liefs lia

Unknown zei

Het blijven super doosjes echt complimentjes Krista

Liefs Nellie

Miranda Slagboom-de Groot zei

wat zijn de moeders verwend met deze mooie doosjes.
groetjes miranda

Christina zei

Dat zijn twee schitterende doosjes geworden Krista!!
Groeten Kristel

Kaatje zei

supermooi zijn ze!

groetjes,
Annika

Riet zei

Wat een prachtige doosjes Krista.

Liefs Riet.

femke zei

heey krista,

het zijn 2 hele mooie doosjes geworden!!! daar waren ze vast allebei erg blij mee.

groetjes femke