Just saying Hi!


Dit kaartje maakte ik afgelopen weekend nog, met een digitaaltje van Cuddly Buddly; Toby Tumble, Just saying Hi! Ze hebben zulke leuke digitaaltjes bij Cuddly Buddly, echt geweldig! Ik heb het afdrukje ingekleurd met de Aquamarkers, en dan merk ik toch dat het met geprintte afdrukjes iets lastiger is. Het kleuren op zich niet, maar ik moet echt voorzichtig zijn met hoeveel water ik geruik, het zit bij dit afdrukje echt tegen het uitlopen aan! Misschien ligt het deels aan het papier, mn zus had dit met potloden en geurloze terpentine in combinatie met DCP papier (en dat werkt bij mij juist weer als een trein).


Het leuke aan de aquamarkers vind ik dat je er bijvoorbeeld heel mooi gras mee unt tekenen, de punt is aan 1 kant heel fijntjes, dit werkt echt super! De grond rondom het gras heb ik met chalks gedaan.

 

Even wat bloemetjes in de hoek, ik heb niet zo overdreven veel gebruikt deze keer. De blaadjes zijn met de takkenpons gedaan.

Het papier is weer van Basic Grey, het origins paper pad.

Reacties

Een schattig kaartje Krista!
Lieve digi..
Groetjes Tineke
Terry zei…
He meis, ik vind je kaartje weer geweldig hoor echt wel en wat een geweldige digi hihih kon het niet laten en moest natuurlijk ook evens strunen by cuddly buddly hiihih veel liefs terry xxxx
regina zei…
hoi

wow een schitterend kaartje !

erg leuke kleurtjes en een lief afdrukje!

gr regina
Unknown zei…
het is echt een snoeppie meis en wat een leuke digiheel mooiiiiiiiiiii

Liefs Nellie
Christina zei…
Het is weer een plaatje geworden Krista!
Groeten Kristel
Anoniem zei…
Wat een schatje zeg, top werk.
super leuke stempel

Eveline
schitterende kaart krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid