Ballerina Tilda/Swinging Card

Op de club van de Crazy Meiden kwam ik een leuk kaartidee tegen! Ze hebben het een Swinging Card genoemd, en het was de uitdaging voor mei. Op de valreep dus nog even afgemaakt ;) Dit is de mijne geworden:Ik heb weer eens een afdrukje van Magnolia gebruikt, de Ballerina Tilda. De hartjes rondom Tilda zijn uitgestands met de Heart Circles Nestabilitie, de achtergrond daar weer van met de Cricut. Deze mal heb ik nl ook als cricut-bestand, maar ik vind deze mooier om zelf te stansen, omdat hij best fijntjes is.
Tilda is ingekleurd met mn copics, op haar kroontje hem ik Star Dust Stickles gebruikt.


Omdat ik de bovenkant nog wat kaal vond, heb ik daar een flinke strik opgeplakt. In eerste instantie was dit lint spierwit, maar dat vond ik niet mooi, ik heb hem dus lichtjes bewerkt met Versafine Vintage Sepia. Zo werd hij net een tikkie bruiner. Rondom het afdrukje zitten trouwens distress stickles, glansloze stickles dus, in de kleur Antique Linen.


Natuurlijk mogen ook roosjes niet ontbreken ;) De takjes zijn gemaakt met de takkenpons, en ook licht met Vintage Sepia bewerkt, net als onderstaande vlindertjes. Deze zijn met een Creatable van Marianne Design gemaakt. Het lint komt uit mn stash, ik heb het een tijdje geleden van mn mams gekregen.Reacties

regina zei…
hoi

wow een schitterend kaartje!!

erg leuk gemaakt en gaaf papier,erg leuke details!

gr regina
Elise zei…
Wauwie wat een leuk kaartje!Prachtig en van die leuke kleuren!
Wat zijn die Tilda's toch leuk!
Groetjes Elise
Riet zei…
Wat schitterend gemaakt Krista,lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier en details.
Vind je kant vooral zo mooi.

Liefs Riet.
Diana zei…
Wat een dotje weer zus!!

Groetjes Diana
wat is ie mooi
groetjes miranda
Christa zei…
ziet er super uit hoor!!!
wouw schitterende kaart krista
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid
Wat superleuk is jouw kaartje!!
Groetjes Tineke
Unknown zei…
ohhhhhhhhhhhhhh meis wat een prachtkaart en wat een leuk modelllll ik vind het een beaty

Liefs Nellie
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje.
Groetjes Margreet