Weer een borduurkaartje :DHet is bijna pasen, en dus werd het wel eens tijd dit paaskaartje te laten zien ;) Ik heb hem een tijdje geleden namelijk al gemaakt, maar ik vergat hem steeds te laten zien. Weer eens een borduurkaartje, blijft leuk, vooral nu met het warme weer, lekker in de tuin met een borduurtje, heerlijk. Sinds een dikke week hebben we eindleijk een mooie schutting waardoor eindelijk de inkijk in de tuin weg is (bedankt pap :D), en dan zit het toch een stuk prettiger in de tuin :D Ik ben zelfs aan het tuinieren geslagen, lol. Serieus, ik heb met mn blote handen in de tuinaarde zitten wroeten vorige week. En ik heb een vreselijke hekel aan vieze vingers! Ik had er zowaar plezier aan, ongelooflijk.

Maar goed, terug naar het kaartje ;) Het borduurtje komt van Christa Uithol en heet Lies, je kunt ze in haar winkel kopen voor 60 cent per patroon, en dat is geen geld natuurlijk. Ik scan de patronen altijd (je krijgt ze per post op een A4) zodat ik ze vaker kan gebruiken. 
Het 3D plaatje is een Morehead, mijn favorieten als het om 3D gaat. De hoekjes zijn geponst met een punch en emboss-pons, ik heb het embossingdeel weggelaten.

Bedankt voor het kijken!

Liefs, Krista

Reacties

Een schattig paaskaartje Krista!
Groetjes, Tineke
Unknown zei…
wat een lieffieeeeeeee en wat leuk dat Pap de schutting heeft gemaakt je boft met zo Vader

Fijne Paasdagen Liefs Nellie
Kaatje zei…
wat een schatje!

fijne paasdagen!

groetjes,
Annika
een heel mooi kaartje
groetjes miranda