zondag 3 april 2011


Na de prachtige dag van gister was het weer vandaag toch een stukje minder, nou had ik toch al een freubeldagje gepland, dus ik vond het niet zo erg. Afgelopen 2 weken heb ik eigenlijk bijna niks aan stempelen gedaan, wel heb ik nog een paar borduurkaartjes gemaakt, ik moest er dus wel even weer in komen!

 

Voor dit kaartje heb ik een afdrukje van Magnolia gebruikt, Tilda with Hawaii Flower heet deze geloof ik. Helaas heb ik hem zelf niet, Nellie was zo lief mij een paar afdrukjes te sturen, dank je wel hoor Nellie! Ik heb Tilda ingekleurd met Copic Markers.


Het gebruikte papier is van Kaiserkraft, en heet English Rose, wat een prachtig papier. Hele mooie zachte kleurtjes, geweldig! De swirl is gesneden met de Cricut, het lint kreeg ik via een ruil.


De bloemetjes zijn geponsd met de retropons, de roosjes komen van Wild Orchid Crafts, zijn ze niet prachtig met die 2 kleuren! De sketch voor dit kaartje komen van de Crazy Meiden Club, een hele gezellige kaartenclub :D


Liefs, Krista
 

11 opmerkingen:

Deborah zei

Prachtig is dit kaartje! Is ook supermooi papier he!?
Groetjes Deborah

Unknown zei

Wat en snoepppie is het Krista en leuk papier ook mooie kleuren

Liefs Nellie

Judith zei

Wat een mooi kaartje weer! Leuj die geponste bloemetjes met de roosjes erop! Ga ik onthouden ;)

Gr. Judith

Judith zei

Wat een mooi kaartje weer! Leuj die geponste bloemetjes met de roosjes erop! Ga ik onthouden ;)

Gr. Judith

stempelfreaks zei

Wat een prachtig kaartje zeg. Echt leuk papier ook.
Groetjes Astrid & Larissa

Diana zei

Wat een prachtig kaartje weer Krista!
Groetjes Diana.

Riet zei

Prachtige kaart Krista,lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier en details.

Liefs Riet.

regina zei

hoi

een super mooi kaartje!!

erg leuk met die swirl!

gr regina

Margreet zei

Wat een mooi kaartje.
Groetjes Margreet

Christina zei

Dat is een schitterende kaart geworden Krista!! Supers!
Groeten Kristel

Tineke van der Linden zei

Een schitterend kaartje Krista!
Groetjes, Tineke