maandag 25 april 2011

Kitty

Dit kaartje heb ik vorige week nog gemaakt, voor het themakaartje op mn Yahoogroep. Iedere maand wordt er een thema uitgekozen waar je, uiteraard vrijwillig, een kaart voor mag maken. Degene die het thema bedacht heeft, mag uit de ingezonden kaartjes de mooiste uitkiezen, en de maakster stuurt deze vervolgens naar haar toe, en mag een nieuw thema bedenken. Het thema voor deze maand was "maak een kaart in paarse/roze kleuren". Mijn favoriete kleuren, dus no problemo ;)


Ik hebvoor dit kaartje papier gebruik van Marianna Design, Eline's Baby's. Prachtig roze papier, love it! Het afdrukje is van Motivet, en heet "kitty". Hij was ooit eens gratis te downloaden, ik heb eerlijk gezegd geen idee of hij er nog steeds is. Ik heb het poesje ingekleurd met colis Markers, de achtergrond is met chalks gekleurd om het afdrukje wat meer diepte te geven. De bloemetjes, brads en lintje komen uit mn stash.

Liefs, Krista

4 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Een lief poezenkaartje Krista! En roze is ook mijn favoriete kleur ;)
Groetjes, Tineke

regina zei

hoi

oooch wat een lief kaartje!!

ik vind het poesje erggg leuk!

gr regina

Unknown zei

Het blijft een snoeppie meis en die kleuren ook helemaal mijn ding

Liefs Nellie

anita01 zei

Wat een verschrikkelijk lief kaartje,....

Warme groetjes,
Anita.