Dit kaartje maakte ik afgelopen weekend, vrijdagavond kreeg ik het ineens in mn kop, ik moest en zou een kaart maken ;) Ik had dit afdrukje al een tijdje liggen, en nog niet gebruikt, terwijl het zo'n lieffie is! Het is er eentje van de nieuwe Magnolia collectie, echt een voorjaarsstempeltje! Volgens mij heet dit schatje Tilda with Hanging Rabbit.


Ik heb het afdrukje weer ingekleurd met mn copics, mooie heldere kleuren vond ik mooi bij het papier passen!! Ik heb het afdrukje uitgesneden op de cricut, uiteraard eerst "droog" ge-oefend met een kladje, want ik heb maar een paar afdrukjes! Toen het formaat me beviel heb ik het afdrukje zo op de mat geplakt dat hij op de juiste plek uitgesneden werd, en voilá!
Ondanks de Cricut heb ik me toch weer laten verleiden tot de aankoop van een malletje, ik vind de bloemenmal van Marianne Design zo mooi dat ik hem toch maar meegenomen heb ;) Ik denk ook dat deze iets te fijntjes wordt voor de cricut, al heb ik het niet geprobeerd! De takjes zijn met de takkenpons gedaan, en de dichte bloemen met de retro-pons.Het afdrukje heb ik vrij rijkelijk bespoten met Glimmer Mist. Ik heb mijn flesje glimmer mist een beetje versterkte door er een beetje perfect pearls poeder door te mengen, nu ben ik lang zo veel niet meer nodig, en is het afdrukje ook niet zo kletsnat natijd, werkt perfect!
 Het gebruikte papier is overigens van Basic Grey, het Origens Paperpad.

Liefst, Krista

Reacties

heel erg mooi
groetjes miranda
Liefs Ineke zei…
wat een schitterend kaartje Krista.

Groetjes van Ineke
Riet zei…
Prachtige kaart Krista,leuke stempel,mooi papier en kleuren.


Liefs Riet.
Een schattig kaartje Krista!! En het stempeltje is idd een lieffie ;)
Groetjes, Tineke
Diana zei…
Wat een heerlijk voorjaarskaartje Krista. Mooi papier en wat een prachtig lint weer! Word ik weer zo hebberig van....

Groetjes Diana.
CraftyC zei…
Your card is beautiful Krista. The colours are so pretty and I love the lace!
Clairexx
Monie zei…
Wat een snoeppie Krista, echt mooi gemaakt. Het zal even puzzelen geweest zijn om het afdrukje precies goed uit te snijden maar het is goed gelukt!
Kaatje zei…
wat een lieffie!

groetjes,
Annika
sweetgil zei…
Prachtig kaartje hoor meid! Echt lente!
Groetjes
Mireille
Margreet zei…
Wat een leuk vrolijk paaskaartje.
En wat een leuk stempeltje
Groetjes Margreet
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige lente kaart geworden!!! ik word er helemaal vrolijk van.

groetjes femke