zaterdag 9 april 2011

65!


 Afgelopen week werd 1 van mijn tante's 65, dus daar moest natuurlijk even een kaartje voor gemaakt worden ;) Ik heb een keer weer een van de Hängler Stängler afdrukjes tevoorschijn gehaald, deze zijn vrij neutraal en kunnen eigenlijk altijd wel gebruikt worden vind ik ;)


Het afdrukje is ingekleurd met de copics, en natuurlijk heb ik wat Star Dust Stickles gebruikt voor een beetje bling-bling. Niet te veel,alleen op het hartje en op haar vleugeltjes.Het papier wat ik gebruikt heb ik weer van het English Rose Paperpad van Kaiserkraft, ik vind het zo'n geweldig mooi paperpad, zonde om op te maken! Maar ja, laten liggen is nog zonderderder ;)


In de linker bovenhoek heb ik een metalen hoekje gebruikt, welke ik afgelopen zomer gekocht ben bij Your Zoap. Toen zaten ze nog in die prachtige loods, helaas inmiddels niet meer, wat jammer, het was voor mij net een snoepwinkel om in rond te lopen!!


De cijfers zijn gestansd met het Frankie-alfabet van Quickutz, ik gebruik mn alfabetjes niet zo heel erg vaak meer maar ze blijven mooi en handig hoor! Het labeltje is gesneden met de Cricut, en met een flinke dot lijm vastgemaakt aan de strik.


Het lint tenslotte heb ik gekocht bij Wild Orchid Crafts.

Liefs, Krista

10 opmerkingen:

Unknown zei

Wat een schatje Krista lieve kleurtjes


Liefs Nellie

Astrid zei

Echt ontzettend leuk gemaakt deze kaart, zo lief.
Groetjes Astrid

Margreet zei

wat een prachtig kaartje daar zal je tante wel erg blij mee zijn
Groetjes Margreet

Riet zei

Wat een prachtige kaart Krista,lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier en details.

Liefs Riet.

Diana zei

Wat een schatje weer zeg!

Groetjes Diana.

Tineke van der Linden zei

Wat een schattig kaartje Krista!! En dit papier is idd superr..;)
Groetjes, Tineke

regina zei

hoi

wow een schitterende kaart!

heel erg mooi gemaakt!

gr regina

Liefs Ineke zei

Wat een schat van een kaart Krista.

Groetjes van Ineke

nicolet zei

Oh wat een schatje Krista, daar zal je tante vast heel blij mee zijn!!
Groetjes Nicolet

Christina zei

Dat is een schitterende kaart geworden Krista!!
Groeten Kristel