Proficiat


Het moest even duren, maar hier dan eindelijk weer een kaartje van mijn hand ;) Afgelopen weekend bijna niet aan kaartjes toegekomen, ja, mn eigen schuld hoor, was weer veel te druk met andere dingen ;) Dit kaartje heb ik zondag nog gemaakt, mijn mams was een kaartje nodig voor iemand van de quilt-club, en dan is dit stempeltje van Penny Black natuurlijk geweldig! 


Ik heb het afdrukje ingekleurd met de copics, ik heb maar een paar kleuren gebruikt eigenlijk. Al het zalmroze is met 4 verschillende stiften gedaan, meer niet. Ik wilde het graag rustig houden, zo past het mooier bij het prachtige papier van Kaiserkraft (English Rose). 


Natuurlijk mochten de roosjes niet ontbreken, en wat takjes, gemaakt met de takkenpons.


Check het prachtige lint!! We zijn zaterdag aan paar uurtjes naar Zwolle geweest, waar ik stuitte op een naaimachinewinkel met een geweldige collectie lint. Volgens mijn lief hebben we wel een half uur binnen gestaan, en dan heb ik me nog ingehouden ook, lol! Als ik in mn eentje was geweest dan was ik nog veel langer binnen geweest! Hoe dan ook, ik kwam natuurlijk met een tasje lintjes naar buiten, waaronder deze, die geweldig bij het papier kleurt!


Mooi hè! Het lint heeft een dubbele laag, het zijn dus niet 2 reepjes lint die ik geplakt heb! Echt geweldig, volgende keer maar weer naar die winkel!

Liefs, Krista

Reacties

Kaatje zei…
heel schattig en toepasselijk kaartje.

groetjes,
Annika
Wat is het een lief kaartje Krista met dit schattige PB-tje!
En super is het lint...;)
Groetjes, Tineke
Doreen zei…
This is just gorgeous.xxx
regina zei…
hoi

oo wat een lief kaartje!!

gr regina
femke zei…
heey krista,

het is een heel lief kaartje geworden!!! wat een schattig stempeltje is dat zeg.

groetjes femke