maandag 7 februari 2011

With Love...


Dit kaartje heb ik een tijdje geleden al gemaakt, maar ik had hem nog niet laten zien. De sketch komt volgens mij van Hobbystempels.nl, maar ik kan me vergissen, ik weet het niet meer zeker.  Het gebruikte papier heb ik als verjaardagskadootje van mijn collega's gekregen, waarvoor mijn dank ;)


 Het afdrukje is er een van Whiff of Joy als ik me niet vergis, ik heb hem al een hele tijd, maar hij blijft mooi, echt een stempeltje wat ik nooit zal verkopen ;) Ze is ingekleurd met mn copic markers. Het borderrandje is zeker van Whiff of Joy, en splinternieuw, mooi is hij hè!!Uiteraard de nodige bloemetjes en glittertjes, ik ben er gek op ;) Het lint komt uit mn voorraad, de tekststempel heb ik eens van Terry gekregen.


Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
Top Tip Tuesdat: Girlie
Papertake Weekly: Anything Goes + flowers
Scrap Creations: Friendship

Liefs, Krista

8 opmerkingen:

Astrid zei

Prachtige kaart Krista, heel mooi gedaan, met deze kleuren zo.
Groetjes Astrid

nicolet zei

Schitterend Krista!!
Groetjes Nicolet

regina zei

hoi

schitterend kaartje!

mooie kleuren!

gr regina

Vee zei

Such a sweet card. Thanks for playing along with our challenge at Top Tip Tuesday. Good Luck.
xx Vee

Peggy zei

This is so cute. Perfect Valentines Day card. Thanks for sharing with us at Going Grey with Scrap-Creations.

Margreet zei

Wat een leuk kaartje.

Groetjes Margreet

sweetgil zei

Schitterend hoor meid!
Groetjes
Mireille

Angie zei

Fab card love the image thanks for joining us at papertake weekly
Angie