Vintage Fairies


Met dit kaartje ben ik woensdagavond al begonnen, en gister heb ik hem afgemaakt. Wil je wel geloven dat hij in eerste instantie gewoon volledig mislukt was? Echt, wat een drama, deze kaart. Ik had een van de nieuwe Magnoliaatjes gestempeld om op de kaart te gebruiken, helemaal gekleurd, en ikwilde hem nog even afmaken met wat Perfect Pearls. Maar ik gebruikte veel te veel water, mn papier ging bollen en kreukelen als een gek, en wat ik ook probeerde, zelfs het strijkijzer hielp niet meer. Bah, wat baalde ik zeg! Ik had ook geen zin meer om een nieuw afdrukje te maken en te kleuren, en dus ben ik aar een plaatje op internet gaan zoeken. Net als de vorige keer gezocht op Vintage Fairies, en als snel kwam ik dit plaatje tegen. 


Geen idee van wie hij is helaas, maar wat een mooie hè! Even een snel printje gemaakt om te kijken of hij er mooi uit kwam, daarna op glad papier nog een keer goed geprint, en klaar!


Ik heb een klein randje van de zijkanten gesneden, anders werd hij te groot vond ik zelf ;)
Natuurlijk de broodnodige bloemetjes, die opgeleukt zijn met Perfect Pearls en Star Dust Stickles. Het pareldraadje komt van Ebay.


De tekst heb ik overigens 3 keer gestempeld, als je de foto even aanklikt kun je het wat beter zien. Ik zag dit idee op het blog van Camilla. Als je echt juweeltjes wilt zien dan moet je echt even bij haar kijken, wouw! De tekst, een stempel van Magnolia, wordt 1 keer be-inkt, en daarna gewoon 3 keer snel achter elkaar gestempeld, waardoor hij uiteraard steeds lichter wordt, geeft een erg leuk effect!

Liefs, Krista


Reacties

Lia zei…
schitterende kaart krista, ja dan baal je wel he als de kaart "verknoeid"is maar dit is toch weer heel mooi geworden
liefs Lia
Je kunt er nu niks meer van zien dat hij "verknoeid" was. Het is een schitterende kaart Krista!!
Groetjes, Tineke
regina zei…
hoi

een prachtig kaartje !!

heel erg mooi gemaakt!

gr regina
Unknown zei…
Ik vind het een hele mooie kaart erg heeeeee als iets niet wil lukken bij gaat hij meestal de vuilnis bak in maar zie jij hebt er toch weer iets heel moois van gemaakt

Liefs Nellie
femke zei…
heey krista,

het is een prachtige kaart geworden!!! lief plaatje ook.

groetjes femke
Christina zei…
Die is schitterend geworden Krista!!
Groeten Kristel
nicolet zei…
prachtig hoor!
Groetjes Nicolet
Unknown zei…
Maravilloso tu blog y tus trabajos.
Un saludo desde España.
Sylvia zei…
Hoi Krista,

Wat een prachtige fairy kaartjes heb je gemaakt, met de prachtige kleine roosjes, echt romantisch!

Hugs
Syl