Red Clover Fairy


Dit kaartje heb ik vanavond gemaakt, ja, zomaar een complete kaart in een klein avondje. Nou moet ik toegeven, ik heb gesmokkeld. Het afdrukje is namelijk een printje, en geen stempel. Ik heb gegoogled op Vintage Fairie, en daarbij kwam o.a. deze lieve Flower Fairie tevoorschijn.


Toe ik nog 3D-de gebruikte ik de plaatjes van de flower fairies heel graag, ze zijn echt prachtig, en eigenlijk vind ik ze nog steeds geweldig. 3D-en doe ik bijna niet meer, maar ik heb de plaatjes nog wel steeds ;)


Prachtig toch! Ik heb romdom het plaatje Star Dust stickles aangebracht, en ook op de roosjes, blingbling hoort er bij ;) De randen van het papier zijn ook allemaal gedistresst met bruine inkt, Vintage Sepia van Versafine.


De geponsde bloemetjes (retropons van EK Success) zijn even op de versamark dazzle gedrukt, en als extraatje heb ik er een paar rhinestones op geplakt. Met de dazzleinkt over het papier plakt het overigens minder goed, een beetje kit is geen overbodige luxe!


Het gebruikte lint heb ik hier in een naaiwinkel gekocht, ik dacht even te neuzen en had er eigenlijk niet zo veel van verwacht, dat viel gelukkig erg mee. Van dit lint heb ik maar een metertje meegenomen, toch eens kijken of ze nog wat hebben want het schiet al aardig op! Nog een paar pareltjes, en de kaart is af.


Deze kaart doet mee met de volgende challenges:

Party Time Tuesday: Sketch
CES Challenges: Dots & Stripes
Stamp with Fun: Recipe
Lexi's Creations: Flowers
Magical Monday: Lace
Pollycraft Monday: Diamonds and Pearls
OLLCB: Pink

Liefs, Krista


Wohoo, ik moet mn berichtje nog even bijwerken hoor, kijk nou toch eens wat ik tegen komt bij het plaatsen van de challenge; ik sta in de top 3 bij CES, met mijn Teddy Bo kaartje:Wouw, geweldig toch!!

En dat is nog niet alles, mijn naamgenootje en Yahoo-clubgenootje Christa heeft me het Liebster Blog Award gegeven!


Dank je wel hoor Chris, heel erg lief van je!!

Liefs, Krista

Reacties

I absolutely love this! The rich pinks are so beautiful and the fairy is just darling. The lace and roses are so pretty. Thanks for joining us at Party Time Tuesdays! Hope to see you again soon!
~Renee
PTT DT
Deborah zei…
Heel mooi Krista!
Je plaatje is prachtig en past perfect bij het papier.
Groetjes Deborah
Een superlief kaartje Krista met een schattig plaatje!!
En gefeliciteerd met je plaatsje in de top-3.
Groetjes, Tineke
Doreen zei…
What a gorgeous card I do so love the image.Thanks for sharing with us at Ooh La La.xxx
CraftyC zei…
I do love your fairy card, the colours are so pretty.Thanks for taking part in this weeks CES Challenge!
Clairexx
Unknown zei…
This is just amazing! Your coloring is breath taking!! I love love love it!!! You did a great job with our sketch!

Thanks so much for partying with us at PTT. Hope to see you back next week!
Jenn
Party Time Tuesdays
Margreet zei…
Wat een prachtig kaartje.
En wat leuk met die flowerfairie.

Groetjes Margreet
ddazzled71 zei…
Wow this takes me back to the beautiful fairy illustrations in books I read as a child. Your paper selection and colouring is stunning together. Thanks so much for joining us at PTT and I do hope you will join us again.
Danie - PTT DT
Wendi zei…
Wow absolutely beautiful the lace and roses are lovely
Thank you so much for sharing with us at ooh la la this week
Wendi
Patchi zei…
Beautiful card! The image is stunning!!! I love how you incorporated it into the sketch and how all the embellishments complement it! Great card!

Thanks for joining the Party this week and we hope to see you again soon!

Patchi
PTT-DT
Unknown zei…
wow hunni, two totally stunning cards..Love the fairie card but I LOVE tEDDY bO MORE LOL..thanks for playing along at CES this week xx
Unknown zei…
het is een schatje Krista zeg lievert ik laat mijn kaartjes zien op Yhoo maar krijg mijn mail terug nu heb ik en andere email maar die ander gaat ook nog drie maanden door snap er niets van kan jij mij helpen

knuf Nellie
Stacy zei…
beautiful details!

Great to have you partying with us at PTT, hope to see you again next week! :)

Hugs, Stacy
PTT DT Member
Nikki zei…
Wow is this Stunning

Thanks for Sharing at Incy Wincy this Week
Hugs Nikki and the rest of the DT
Lin zei…
Krista this is beautiful. I love the whole colour scheme and the lace and flowers are just so lovely with the delicate fairy. The red clover fairy is one of my favourites.

Thank you so much for joining in our fairy challenge at Crafty Cardmakers.

Lin - Lil Miss Chatterbox xx
Unknown zei…
Gorjuss card hun, love the image and the papers you have used are lovely

thanks for getting crafty with us at Crafty Cardmakers

hugs
Judie - Little Miss Helpful
Unknown zei…
Congratulations you are one of our VIP Top 3. Please visit Party Time Tuesdays.

Jenn
PTT
Hi Krista, what a gorgeous card. Thanks for joining in with our recipe challenge over at stamp with fun this week. Hugs, Denise x
Andrea zei…
Very great card - so wonderful color and the motiv is so nice! Thanks for joining stamp with Fun.
Big hug
Andrea-Emmi41
Such a pretty card, lovely image and great flowers! Thanks for joining us at Lexi's Creations for our flower challenge, good luck, love Jacky x