Hi!


Het laatste kaartje voor vandaag, beloofd! Zo ben ik tenminste weer een beetje bij ;)
Dit kaartje heb ik zaterdag gemaakt, en vandaag afgemaakt, de tekst stond er nog niet op en ik was nog niet helemaal tevreden. Het zijn ook niet echt mijn kleurtjes, maar toch vind ik hem u wel geslaagd. Het papier is van Tilda, een van de nieuwe lijnen (maar ik weet zo niet welke, sorry!!)


Het afdrukje is weer ingekleurd met mn Prismacolor potloden, ik wilde niet te felle kleuren, en dan vind ik de potloodjes toch fijner. Ik blijf het lastig vinden om met copics lichte kleuren te maken, met grijs wil het me wel lukken maar met kleuren zoals blauw en groen vind ik het toch een stuk lastiger. Het afdrukje is trouwens van magnolia, ze heet Tilda brings a Flower. Het haarnetje is overigens met AtYou Spicapennen gekleurd. 


De tekst is deze keer eens niet met de cricut gedaan maar met het Sunshine-alfabet van Quickutz. Die blijft leuk, en bewaar ik ook, ik kan ook wel letters snijden met de cricut maar ik vind deze te leuk! Het ovaaltje is overigens wel weer met de cricut gesneden.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
Sweet Stamping: Spring Flowers
Totally Stampalicious: Hello

Liefs, Krista


Reacties

regina zei…
hoi

wat een prachtig kaartje!

eenleuk afdrukje en wat een mooi papier heb je gebruikt!

gr regina
Monie zei…
Wat heb je weer mooie kaartjes gemaakt Krista! De Valentijnkaartjes zijn ook zo leuk!
femke zei…
heey krista,

wat heb je weer een boel prachtige kaartjes gemaakt de afgelopen tijd. echt toppie!!!

groetjes femke
Schitterende kaartjes heb je allemaal gemaakt Krista!!
Groetjes, Tineke
CraftyC zei…
A beautiful card Krista, love the colours.Thanks for joining in with us at this weeks Sweet Stampin Challenge!
Clairexx