Just for You


Dit kaartje maakte ik gister, nou ja, het was meer afmaken want hij was al grotendeels klaar. Alleen nog het plaatje inkleuren, uitstansen (Nestabilities), en de kaart afmaken, dat stelde dus niet zo heel veel meer voor, lol. 
Afdrukje is van Lili of the Valley (Bunch of Flowers), een van mn favo's. Papier kreeg ik van mijn lieve collega's (bijna allemaal mannen. lol) voor mijn verjaardag, geweldig hé, was er heel blij mee :D Tekststempel is van Cuddly Buddly, parels en bloemen komen uit mn stash (de mooie grote roos kreeg ik van Terry, ook voor mn verjaardag). Het afdrukje is ingekleurd met mn potloodjes.


Liefs, Krista

Reacties

Deborah zei…
Ik vind het een heel mooi kaartje. Sober en zo lief!
Prachtig!!
Wat leuk dat je dat papier hebt gekregen, ze kennen er nog wat van ;)
groetjes Deborah
celia zei…
Het is echt heel erg mooi geworden!
Veel liefs,Celia.
Sylvia zei…
HOi Krista,

O wat leuk zeg allemaal prachtige dingetjes voor je verjaardag gekregen als ik het zo lees. Heerlijk!!! En ik vind het een prachtige kaart, schitterend met de roosjes en het stempeltje is ook gaaf hoor.

Hugs
Sylvia
Michelle zei…
Het is een prachtig kaartje geworden, super leuke stempel ook.

Liefs Michelle
Kaatje zei…
heel leuk en schattig kaartje!

groetjes,
Annika