zondag 12 december 2010

Theelichtdoosje

Dit theelichtdoosje heb ik een tijje geleden al gemaakt, ik had hem alleen nog niet laten zien ;) Het was namelijk een kadootje voor Terry, waar ik gister weer ben wezen freubelen, en het moest natuurlijk een verrassing zijn ;)
Het idee heb ik niet van mezelf, ik zat te neuzen op Tineke's mooie blog, en daar zag ik hem staan. Bedankt voor het idee Tineke! Het ziet er lastiger uit om te maken dan het in werkelijkheid is, op Tineke's voorbeeld na had ik geen patroon. Hij past precies uit een A4-kartonnetje.


Het merk scrappapier weet ik helaas niet meer, ik weet nog wel dat het van een kerstcollectie van vorig jaar is. Maar ach, het is geen specifiek kerstpapier vind ik, ja, het is rood, maar daar houd het dan ook wel mee op ;) De gebruikte pons is de Doily Lace van Martha Steward. Het afdrukje is van Magnolia, en ze is ingekleurd met mn copics.


12 opmerkingen:

regina zei

hoi

wow supermooi doosje!!
en gaaf papier heb je gbruikt!!

gr regina

Miranda Slagboom-de Groot zei

wat heb je dat mooi gemaakt.
groetjes miranda.

Margreet zei

Wat een schitterend doosje.
En wat een leuk papier

Groetjes Margreet

Astrid zei

Hi Krista, wat een prachtig doosje heb je gemaakt. Erg mooi.
Groetjes Astrid

Made by Janet zei

Mooi theelichtjes doosje/kaartje !!
En heel mooi papier!!

En je vorige kaart is ook super!

Groetjes Janet

Unknown zei

wauwwwwwwwww die is mooi en wat een leuk papierrrr heel mooi gedaan meis

Liefs Nellie

Lia zei

prachtig doosje heb je gemaakt Krista, mooi gekleurd
liefs Lia

Wilma zei

mooi doosje enne Terry was er natuurlijk heel blij mee ;-)

Christina zei

Dat ziet er schitterend uit Krista!!
Groeten Kristel

.:♥Marit Pettinga-Meijer♥:. zei

Wat een leuk doosje! Mooi gemaakt weer!
Liefs, Marit.

Riet zei

Wat een prachtig doosje Krista,lief die stempel,mooi papier.

Liefs Riet.

Tineke van der Linden zei

Wat is jouw theelichtdoosje ook supermooi Krista!! Lief dat je mijn naam genoemd hebt...bedankt!
Het lijkt moeilijker dan het is. En je hebt best snel een mooi kadootje gemaakt.
Groetjes, Krista