dinsdag 9 november 2010

Bubbling TildaGisteravond ben ik begonnen met een kaartje met een van mn favoriete stempels, Bubbling Tilda. Ik vind het echt een ideaal stempeltje om in te kleuren met Distress Inkt, het past er gewoon heel goed bij! Dus uiteraard heb ik Tilda daarmee ingekleurd.Het gebruikte papier komt uit een papierblok, het merk weet ik helaas niet meer want ik heb de verpakking weggegooid ;) Ik heb mn scrappapier sinds kort in een Tabletop, echt ideaal! Allemaal gesorteerd op kleur en/of merk, en je kunt hem rechtop en liggend bewaren. Normaal ligt hij in mn kast, en als ik aan het freubelen ga zet ik hem rechtop naast me op de grond. Ik vind het echt een aanrader!

Uiteraard heb ik weer wat roosjes gebruikt, anders was hij ook niet af ;) Verder een paar takjes met de Branch pons van Martha Steward, wat Star Dust Glitterlijm (oftewel Stickles van het Pipoos eigen merk) in de kleur Ice op de bubbels, en in Wit rondom de cirkel, en een paar pareltjes in de hoek, klaar.


Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
Truly Scrumptious: Sketch
Flutterby Wednesdays: Anything Goes
Craft your Passion: Double Anything on your Card

10 opmerkingen:

Astrid zei

Eem heel mooi kaartje is dit. Geweldig.
Groetjes Astrid

Tineke van der Linden zei

Een schattig kaartje Krista!!
Groetjes, Tineke

Shell Shearer Swinscoe zei

Fab card, love the soft colours & I found your two of anything lol!
Thank you for joining us at Craft Your Passion this week, hope to see you again soon. Hugs Shell xx

nicolet zei

Deze is weer prachtig geworden Krista!
Groetjes Nicolet

Christina zei

Een schitterende kaart weer Krista!
Groeten Kristel

Margreet zei

Wat een mooi kaartje.
Groetjes Margreet

Deborah zei

Hallo Krista,
Ik ben via create for 4 challenge bij jou terecht gekomen en
ik vind je creaties echt schitterend. Daarom ben ik ook volger geworden.
Groetjes Deborah

femke zei

heey krista,

het is een schitterend kaartje geworden!!!

groetjes femke

Stephanie zei

Beautiful! I love the use of the flowers. Thanks for joining us at Craft Your Passion.

Andrea zei

Jij maakt echt leuke dingen Krista. Deze is ook al zo'n beauty!

Groetjes,
Andrea