zondag 28 november 2010

Borduren met kralen!

Ja dat is toch ineens iets heel anders! Afgelopen weekend zag ik op een yahoogroep een prachtige kaart met bovenstaand patroon, gemaakt door Sannie (KLIK want de hare is vele malen mooier dan de mijne) Ik vond hem zo mooi dat ik haar gevraagd heb waar ze het patroon vandaan had, en dat bleek van Hebbyjournaal.nl te komen (http://hobbyjournaal.nl/leden/55564/EmeliesDesign.htm)

Zaterdag dus snel naar de Pipoos gegaan en kralen gehaald (hoe verslaafd ben je als je speciaal voor een paar kralen bij een temperatuur van -6 de auto gaat krabben alleen omdat je ze persé "moet" hebben...). Het borduren viel me nog niet mee (ik geloof dat ik zo'n 2,5 uur over deze kaart gedaan heb...) maar ik vond het erg leuk weer eens te doen. Nee, ik ben niet van het stempelen af nu, dat blijf ik toch het leukst vinden, maar dit was eens iets heel anders.


14 opmerkingen:

Astrid zei

Wow dit is heel mooi hoor, niks voor mij, maar ontzettend mooi. En eens wat anders is toch ook niet erg???
Groetjes Astrid

Hetty zei

Wat een mooi kaartje

gr hety

Monie zei

Ja echt iets heel anders , maar wel erg mooi Krista!

Lia zei

heel mooi en totaal anders en haha dan ben je zeker verslaafd
liefs lia

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje.

Groetjes Margreet

Gerd@ zei

Heel Chic zo Krista!!!
Groetjes Gerda

sweetgil zei

Hij blijft mooi hoor Krista, wel lang aan gewerkt, ppfffffffff ik vind die kralenkaarten juist iets om vlug tussendoor te doen, hahahaha
En verslaafd nee hoor, alleen hebberig zoals wij allen denk ik ;)
Groetjes
Mireille

Christina zei

Een mooie kaart Krista!
Groeten Kristel

Tineke van der Linden zei

Kvind dit kaartje supermooi Krista! Heerlijk toch om het af te wisselen? Ik scrap graag maar af en toe borduren vind ik ook nog steeds erg leuk om te doen.
Groetjes, Tineke

Riet zei

Wat een beeldschone kaart Krista.

Liefs Riet.

Terry zei

Heee Krista, je kaart is ONGELOOFLIJK mooi hoor meis. echt gaaf zeg...enne als je nog meer van die kraaltjes zoekt, ik was afgelopen vrijdag op de markt en het kraampje wat hobbyspul verkoop niet ver van de pipoos af die verkoopt ook deze kraaltjes ....geweldig zeg meis.....veel liefs Terry xxxx

.:♥Marit Pettinga-Meijer♥:. zei

Prachtig hoor!!! En jah heel herkenbaar hoor dat je zo verslaafd bent! ;)
Liefs, Marit.

femke zei

heey krista,

het is een hele mooie geworden!!! tja soms moet je gewoon ff iets anders proberen. ik ben trouwens bijna altijd zo'n 3 uur met een kaart bezig hoe simpel dan ook. hihi kan je na gaan hoe lang dat duurt met een borduurkaart maar door te oefenen word je wel sneller hoor.

groetjes femke

groetjes femke

Sylvia zei

Zo zo aan de kraaltjesborduur :) helemaal gaaf om te zien zeg ;) topje Krista!

Hugs
Sylvia