dinsdag 7 september 2010

Kerst-pinguins!


Yes, weer een kerstkaartje, haha, ik ga weer vrolijk door! Deze keer niet in de standaard kleuren, ook wel eens leuk toch! Dit papier is van DCWV, en heet Rose Tinted Christmas. Erg mooi vind ik!!

En ja, deze schattige pinguin had ik gelijk al op het oog toen ik op de website van Angels Landing zat, dus ik heb deze set ook maar gedownload. Wat een schatje zeg! Hij is ingekleurd met mn copics, en uiteraard heb ik wat stickles aangebracht (Star Dust). Tenslotte zit hij in de sneeuw, opnieuw een combi van Arlene's Glitter Snow en Deco Art Glimmer Schnee. Een klein beetje losse glitter er overheen en klaar :D

De tekststempel is weer van Cuddly Buddly.

Deze kaart doet mee met de volgende challenges:
Create 4 fun: Sketch
Pollycraft Monday Challenge: Christmas with No red or Green
A Spoonfull of Sugar: Animals

15 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Wat is dit een schattige pinguin Krista!! Prachtig papier ook...is dit pas nieuw?
Groetjes, Tineke

Astrid zei

Wat een schat van een kaartje en wat een lief stempeltje.
Groetjes Astrid

CraftyC zei

Aww, this is just the sweetest card Krista. Love the image and so beautifully coloured!
Clairexx

Kaatje zei

wat een schattig kaartje! Echt jouw kleurtjes ook he?

groetjes,
Annika

regina zei

hoi

wat een schatje die pinguin,een heel mooi kaartje!!

ja mooi papier ik heb het ook en vind het erg mooi!!

gr regina

Margreet zei

Wat een leuk kaartje en wat een mooie kleuren.
Groetjes Margreet

Lia zei

wow schitterende stempel echt een schatje, heel mooi kaartje mooi papier
groetjes Lia

Christina zei

Das weer een schitterende kaart Krista! Wat een leuk stempeltje ook!!
Groeten Kristel

Monie zei

Zeker leuk om een kerstkaartje in de niet standaardkleuren te zien Krista. Hij is zo mooi gemaakt!

Riet zei

Prachtig kaartje Krista,lief die stempel,mooi papier en kleuren.

Liefs Riet.

Emma zei

Aw so sweet, the image is adorable and I love the colours.
Thanks for joining us at Pollycraft & good luck.
Hugs Emma x

Marijke zei

Ohh wat een schatje!
En wat een lieve kleurtjes heb je gebruikt.
Groetjes,
Marijke

Sylvia zei

HOi Krista,

oooooooooooo wat vind ik deze lief zeg, ben helemaal weg van pinquings :) supersssss!!!!!! Heerlijk die paarse kleurtjes in het papier, met de sneeuwsterretjes erin en je glittertjes, ben hier echt aan het genieten van je kaart.

Hugs
Sylvia

Marjolein zei

Zooo schattig Krista ! Je bent weer helemaal op dreef hé!
Er staat nog wat voor je op mijn blog,
Groetjes, Marjolein.

Laura zei

Wat een geweldige kaart zeg, prachtige kleuren en ik ben helemaal verliefd op die pinguin. Maar die kan ik dus alleen per creditcard bestellen, die ik niet heb. Hoe moet dat nou? Kan iemand mij helpen, ik wil die stempel zo graag hebben.

Groetjes Laura.