Stylish Blogger Award

Van Margreet kreeg ik de Stylish Blogger Award, bedankt Margreet, erg leuk!! Nu moet ik dus 5 stylishe dingen over mezelf vertellen, oeps... Ik zal mn best doen, ik kan niet beloven dat alles even stylish is!

1. Ik hou NIET van koken, ik kook ook bijna nooit (gelukkig is mijn lief altijd als eerste thuis en vind hij het wel leuk)
2. Ik ben (nou ja, althans met kaarten maken) een mieren-je-weet-wel.
3. Mijn absolute favoriete stempelmerk is Magnolia, hoewel Lili of the Valley een hele close tweede plaats inneemt
4. Mijn lief zegt dat ik een verwende muts ben (en ik zeg dat hij mij zo gemaakt heeft, lol)
5. Naast kaarten maken heb ik nog 3 hobbies, namelijk internetten (bloggen, cluppen), lezen en mijn dieren.

Natuurlijk moet deze award ook doorgegeven worden, maar mijn moeder zegt altijd dat je geen stiefkinderen mag maken, daarom draag ik deze award op aan iedereen die net zo verslaafd is aan kaarten maken als ik!


Reacties