Skating Along...

Skating Along, dat is de naam van al weer een nieuw stempeltje van Lili of the Valley! En wat een schatje is het weer! Pffffffffff, als ik moet kiezen tussen LOTV en Magnolia, dan wordt het nog moeilijk hoor! Voor kerst vind ik deze mooier, ik heb van Magnolia zelfs maar 2 of 3 kerststempels, 2 sneeuwmannen en er moet nog ergens eentje liggen ;) De kerststempels van LOTV zijn allemaal zo cute!!!

Het afdrukje is weer ingekleurd met mn copics, ik moet toch nog eens een donkerdere rode zien te krijgen hoor! Hopelijk zit er een in de tweede set, die mag ik in september van mezelf bestellen ;) Op zich kan ik me aardig redden met deze set, maar een paar kleurtjes ontbreken toch!
Op haar muts en jas heb ik Star Dust Stickles gebruikt, net als op de bloemetjes, die met de retropons uitgeponsd zijn. Het lint is van Marianne Design, het Vintage lint. Het papier is onbekend.

Het meiske op het afdrukje is aan het schaatsen met haar hond, en dus wilde ik de ondergrond wat ijzig hebben. Stickles vond ik wat te veel van het goede, daarom heb ik Glossy Accents gebruikt. Dat is wat dunner dan de Glossy Gel die ik een paar keer voor schoenen heb gebruikt, en daardoor gemakkelijker uit te smeren met een kwastje. Er onder zitten wat streepjes met een B00 copic. Bovenstaande foto heb ik even bij kunstlicht gemaakt, anders zie je de glans op de foto niet terug. In het echt wel hoor, lijkt net echt vind ik!


Ik kreeg bij de vorige kaart de vraag heo ik de sneeuw aangebracht had. Ik heb wel een reaktie terug gemaild maar daar weer geen reaktie op terug gekregen, dus ik zet het hier ook nog even neer. De Glitter Snow breng ik aan met een kwastje, waarmee ik een beetje een pamponerende beweging maak, zodat het niet al te glad wordt. Dit schijnt ook goed te werken met een wattenstaafje, maar dat heb ik zelf nog niet geprobeerd. Ik gebruik dit ook als ondergrond voor de Structurschnee want die plakt niet zo goed uit zichzelf. De Structurschnee haal ik stukje voor stukje met een sat├ęprikker (een voor mij onmisbaar tooltje, ik gebruik ze overal voor!) uit het bakje. Deze stukjes leg ik op de Glitter Snow, als ze te groot zijn dan druk ik ze voorzichtig in kleinere stukjes. Als de Glitter snow droog is, zit het muurvast.
De losse glitters strooi ik er voorzichtig, beetje bij beetje, over als het nog nat is, anders blijft het uiteraard niet plakken ;)

Reacties

Lia zei…
schitterend kaartje ik vind de stempeltjes van LOTV ook super ze hebben een heel lieve uitsraling. Ik ga er zowiezo nog bestellen voor de kerst, heb nog even geen tijd gehad.
De magnlia's zijn ook erg leuk maar die zijn vaak zo hetzelfde, dat ik ook voor wat anders er bij kies
groetjes Lia
Marjolijn zei…
Heel mooi hoor!
LOTV is inderdaad ook erg schattig.
Je ijs ziet er mooi uit!

Groetjes Marjolijn
Made by Janet zei…
Wauww wat heb je weer mooie kaartjes gemaakt.

Groetjes Janet
Helma zei…
mooie kaart Krista en ik vind de stempeltjes van LOTV ook helemaal geweldig!
groetjes Helma
Kaatje zei…
heel leuk kaartje en prachtig ingekleurd!

groetjes,
Annika
Een superleuke kerstkaart Krista en wat een schattige stempel!!
Groetjes, Tineke
regina zei…
hoi

een schitterende kaart!!!

en wat een leuke stempel!!

gr regina
Unknown zei…
ohhhhhhhhhhhhhhh wat een snoeppieeeeeeeeeeee ik vind deze stempel wel heelllllllllllllllll mag ik vragen waar die te koop zijn zijn .
en meis je kaartje is zo mooi een schilderijtje

Liefs Nellie
Christina zei…
Das weer een schitterende kaart Krista! En het zijn inderdaad echte cute stempels!
Groeten Kristel
Riet zei…
Prachtige kaart Krista,lief die stempel,mooi ingekleurd.
Prachtig papier.

Liefs Riet.