Nog 2 kerstkaartjes!

Ja, ik heb lekker de jeu er in met de kerstkaartjes! Deze 2 had ik afgelopen weekend al gemaakt, maar ik had geen spul om sneeuw mee te maken dus ik kon ze nog niet af maken. Gister na kantoortijd even snel langs de Pipoos, waar ik een potje Glittersnow (Aleene) en een potje Glimmer-structurschnee (Deco Art) gehaald heb. Dat laatste is iets grover en ik vind het net iets mooier. Het is op het eerste kaartje gebruikt. Het is niet zo glitterig als het nu lijkt trouwens, ik heb er nog wat extra glitters over gestrooid.

Bij dit kaartje het ik eerst een dun laagje Glitter snow gebruikt, want de Strukturschnee plakt iets minder goed. De glitter snow heb ik met een kwastje opgebracht. Daarna heb ik er met een sat├ęprikker kleine bolletjes strukturschnee op aangebracht en verspreid over de kaart. Een beetje losse glitter er overheen (van de Pipoos, ze hadden hele leuke kleine buisjes vol glitter voor maar E1.75) en klaar!

Het afdrukje is trouwens van Lili of the Valley en hij heet Dropping the Shopping. Ze is ingekleurd met mn Prismacolor potloden. Je ziet het op de foto niet zo goed terug, maar ik heb over haar schoentjes een laagje glossy pearls aangebracht, zo is het net of ze lakschoentjes aan heeft!Op dit kaartje heb ik alleen de glitter snow aangebracht, en het kan dan wel 20 keer GLITTER snow heten, maar ik zie de glitters niet terug jammer genoeg! Ik vind dit toch iets minder dan de combinatie met de strukturschnee, dat komt net iets echter over vind ik (hoe stom misschien ook). Om toch een beetje glitter op de kaart te hebben, heb ik een laagje Stickles op de randen van het papier aangebracht.

Ook dit afdrukje is weer van Lili of the Valley, en dit lieffie heet Mr. Snowman! Ook deze is weer ingekleurd met Prismacolor potloden.Reacties

Oohh..wat zijn het leuke kerstkaartjes Krista. Door de "sneeuw" is het nog mooier..
Groetjes, Tineke
stempelfreaks zei…
Wat zijn je beide kaartjes mooi geworden. Vooral met die sneeuw vind ik erg leuk. Ga ik ook binnenkort aanschaffen denk ik.
Groetjes Astrid & Larissa
Judith zei…
Ik had je kaartjes nog niet gezien en was vanavond ook al in de weer met een potje sneeuw... zou het aan het weer liggen?!
Maar hoe doe je dat? Ik heb zo'n potje Glitter Snow van Aleene. Met een kwastje ofzo? Dat kon ik dus niet vinden, dus ik staak mijn gefrutsel voor vandaag!

Maar leuke kaartjes hoor!
Christina zei…
Dit zijn schitterende kaartjes geworden Krista!
Groeten Kristel
Riet zei…
Schitterende kaarten Krista,leuke stempels,mooi papier.

Liefs Riet.